10 godina projekta ‘Činim dobro svaki dan’

Dr.-Robert-Grudić-ravnatelj-ŽB-Čakovec-i-Dinko-Lucić-predsjednik-Uprave-PBZ-a_uručenje-donacije

Prvo desetljeće humanitarnog projekta PBZ Grupe “Činim dobro svaki dan” i “American Express kartice sa srcem” je iza nas. Odlučili smo tu jubilarnu godišnjicu učiniti još svečanijom uručivši donaciju u iznosu od 382.594,00 kuna Županijskoj bolnici Čakovec. Tako je sada njihov Odjel pedijatrije i neonatologije dobio digitalni EEG uređaj, respirator, krevetić za toplinsku terapiju te monitor za praćenje vitalnih funkcija.

Suvremena medicinska oprema za bolje liječenje

Bolja i brža dijagnostika, kao i praćenje i liječenje najmanjih pacijenata Županijske bolnice Čakovec sada je moguće zahvaljujući donaciji PBZ grupe. Godišnje se na njihovom Odjelu neonatologije liječi stotinjak djece, kojoj je sada omogućeno kvalitetnije liječenje.

Ranom dijagnostiku i intenzivnim liječenjem moguće je spriječiti razvoj bolestiili postići najveći mogući potencijal kod neurizičnog djeteta. Upravo u tome će znatno pomoći digitalni EEG uređaj. Osim toga, topli krevetić, monitor i respiratoručinit će ovu bolnicu mjestom spremnim za reanimaciju te daljnje zbrinjavanje ugroženog novorođenčeta.

Dodatne informacije pronađite ovdje.

Prijava za newsletter

Prijava

Želimo postati tvrtka partner

Prijava