HEP OPSKRBA sudjeluje u međunarodnoj kampanji „Biciklom na posao“

HEP OPSKRBA biciklom na posao 2016

Zaposlenici HEP Opskrbe su podržali i sudjelovali u nacionalnoj kampanji „Biciklom na posao“. Tako smo zajedno u razdoblju od 9. svibnja do 2. lipnja 2016. izbjegli čekanje u prometnoj gužvi na putu do posla i naravno uživali u svježem zraku. Isto se događalo i u drugih 661 organizacije koje su ove godine suidjelovale u akciji. Rezultat je bio tih dana – 4239 zaposlenika a biciklista    (više o tome – dolje)

Organizator ove nacionalne kampanje je udruga “Sindikat biciklista”, koja sudjeluje u međunarodnom projektu “Biciklom na posao” kojim se želi potaknuti i olakšati korištenje bicikla za putovanja na posao.

Opći cilj ovog projekta je postići značajnu i energetski učinkovitu promjenu u prometu smanjujući motorizirani promet i povećavajući korištenje bicikla u svakodnevnim putovanjima na posao.

Tvrtke koje sudjeluju u programu ostvaruju dodatne prednosti u obliku uštede na infrastrukturnim investicijama i održavanju velikih parkirališta za svoje zaposlenike, a uz to bilježe i veće zadovoljstvo radnika te manje izostanaka zbog bolovanja.

Prijava za newsletter

Prijava

Želimo postati tvrtka partner

Prijava