INA ODRŽALA #svismoOK dan !

INA 2017.4 mamforced svečanost 170331_svi_smo_ok- (10) (3)

U skladu s temeljnim kompanijskim vrijednostima, 31. ožujka  2017., u Ini je održan prvi otvoreni dan za zaposlenike, pod nazivom   #svismoOK.

INA – Industrija nafte, d.d. u kroz svoje svakodnevno poslovanje gradi kulturu raznolikosti, kulturu ravnopravnosti u raznolikosti i njezina potpunog uključivanja, s posebnim ciljem – privlačenja, angažiranja i zadržavanja talenata i svih svojih radnika.

U kompaniji postoji svjesnost da gradeći kulturu u kojoj se većina osjeća prihvaćeno, poštovano, uključeno i povezano, osiguravamo veći kompanijski i individualni učinak svakog zaposlenika te pozitivno, uspješno i poticajno radno okruženje.

Tijekom #svismoOK dana u Ininoj upravnoj zgradi na adresi Avenija Većeslava Holjevca 10 u Zagrebu održavao se cjelodnevni bogati program koji je započeo sa svečanom dodjelom PUNOG MAMFORCE COMPANY© STANDARDA i panel raspravom na temu „Od raznolikosti do uključivanja”. U panelu su sudjelovali: Nataša Novaković – moderatorica panela, direktorica za radne odnose i ljudske potencijale u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Višnja Ljubičić – pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, Tvrtko Perković, operativni direktor Korporativnog centra Ine, Jasna Pipunić – članica Nadzornog Odbora Ine i predsjednica Sindikata naftnog gospodarstva – SING, Viktor Gotovac, predsjednik Etičkog povjerenstva INA Grupe i sveučilišni profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu, Mislav Ante Omazić – sveučilišni profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Diana Kobas Dešković – osnivačica metode Mamforce, Anamaria Sluganović – predsjednica studentske udruge eSTUDENT.

Program se nastavio sajmom projekata kroz koje su se predstavile Inine raznovrsne interne inicijative i pogodnosti koje stoje na raspolaganju Ininim djelatnicima poput: INA akademije, projekata beneFIT & FORa, INA volonterskog kluba i mnogih drugih. Zaposlenici su imali priliku sudjelovati i na radionicama iz područja  poslovnih „soft“ vještina usmjerenih na podizanje svjesnosti o različitostima, njihovih poštivanja te unaprjeđenje međuljudskih odnosa kao i na zanimljivim radionicama kojima je bio cilj predstaviti kulturne raznolikosti Ininih djelatnika.

U okviru Ininog #svismoOK dan organizirano je: svečanu dodjelu nagrade, panel sa 7 govornika, 3 radionice te sajam 7 projekata na kojima je sudjelovalo oko tristotinjak Ininih #OK radnika:-)

Na fotografiji, s lijeva na desno:

  • Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova
  • Niko Dalić, član Uprave Ine
  • Vladimira Senčar Perkov, direktorica Sektora upravljanja ljudskim resursima Ine
  • Tvrtko Perković, operativni direktor Korporativnog centra Ine
  • Nataša Novaković, direktorica za radne odnose i ljudske potencijale u Hrvatskoj udruzi poslodavaca
  • Diana Kobas Dešković, osnivačica metode Mamforce

Prijava za newsletter

Prijava

Želimo postati tvrtka partner

Prijava