Kako je dijeljenje znanja postao novi model društveno odgovornog poslovanja?

500x360px

Panel „Dijeljenje znanja – novi model društveno odgovornog poslovanja?“ održat će se u srijedu 29. studenoga 2017. s početkom u 11 sati na adresi Inine kuće udruga – Medulićeva 34 u Zagrebu.

Nakon iznimno uspješne dvogodišnje suradnje s udrugama iz spajaLICE, INA čini dodatni iskorak u svom društveno odgovornom nastojanju. Povodom obilježavanja 2. godine projekta, pokreće se spajaLICA HUB – platforma za dijeljenje znanja u sklopu kojeg će se zajedno s partnerima organizirati besplatna predavanja i radionice za nevladine ustanove i obrazovne institucije.

Kako bi se otvorio dodatni dijalog oko izuzetno aktualne teme dijeljenja znanja, INA organizira panel u kojem će se pokušati odgovoriti na pitanja poput: Što sve uključuje društveno odgovorno poslovanje (DOP) danas? Je li dijeljenje znanja (novi) način DOP poslovanja? Koja znanja nedostaju nevladinim organizacijama (NVO) za njihovu samoodrživost? Koji su najčešći načini stručnog usavršavanja u udrugama? Na koji način profitni i neprofitni sektor može pomoći udrugama da dodatno razviju stručna znanja?

Pobrojena teme samo su dio sadržaja koji ćemo otvoriti na panelu na kojem će sudjelovati: dr.sc. Mirjana Matešić, ravnateljica Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (moderator i sudionica panela), Vesna Lendić Kasalo, v.d. ravnatelja Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge, Jela Prgić Znika, izvršna direktorica Volonterskog centra Zagreb, Mladenka Majerić, izvršna direktorica udruge “CRVENI NOSOVI, klaunovi doktori” te predstavnik STYRIA:SCOOL Akademije i Ine.

Ljubazno molimo da svoj dolazak na panel potvrdite na mail spajalica@ina.hr ili telefonom na +385 (91) 497 0946 do utorka 28. studenoga.

Dodatne informacije o panelu pronađite ovdje.

Prijava za newsletter

Prijava

Želimo postati tvrtka partner

Prijava