Objavljen DOP vodič o implementaciji EU DOP direktiva

foto_675x675

Kako je objavio Institut za društveno odgovorno poslovanje, objavljen je Vodič kroz drštveno odgovorno poslovanje. CSR vodič vrhunac je zajedničke suradnje partnera čiji je cilj na praktičan i sustavan način predstaviti trenutne statuse, provedbu i primjere najbolje prakse EU direktiva na području DOP-a. Vodič je namijenjen predstavnicima poduzeća svih veličina, donositeljima odluka, istraživačima, stručnjacima za DOP, studentima i svim zainteresiranima za društvenu odgovornost i održivost poduzeća.

U projektu Hi4CSR održane su četiri petodnevne obrazovne aktivnosti (Zagreb, Berlin, Bruxelles i Bratislava) na kojima je sudjelovalo više od 20 predstavnika poduzeća i donositelja odluka, objavljeno je više od 130 članaka na blogu projekta, više od 120 vijesti u hrvatskim i europskim medijima, a doseg osoba putem različitih komunikacijskih kanala iznosio je otprilike 30.000 ljudi mjesečno.

Jedan od projektnih rezultata je i Vodič kroz društveno odgovorno poslovanje, koji je dostupan na engleskom, francuskom, hrvatskom, njemačkom, slovenskom, slovačkom i talijanskom jeziku.

Hrvatsku verziju DOP vodiča možete pronaći na linku: DOP Vodič (Hrvatska verzija)

Dobra Hrvatska,

Prosinac 2018.

Prijava za newsletter

Prijava

Želimo postati tvrtka partner

Prijava