Prijavite se na Grand PRix 2018. za društveno odgovorno poslovanje!

24-sata-grand-prix-kenwood-odabrao-kontru-davidoff-se-druzio-za-medijima-prijave-zaieg-godisnju-sponzorsku-konferenciju9

Ugled u komunikacijskoj struci koji je Hrvatska udruga za odnose s javnošću i Grand PRix dosegao, kvaliteta prijavljenih radova i publicitet koji finalisti i dobitnici dobivaju samo su neki od razloga zbog kojih je vrijedno sudjelovati u ovogodišnjem natjecanju Grand PRix 2018 za društveno odgovorno poslovanje.

“I ove ćemo godine gledati prijavimo što veći broj projekata. Odličan tim koji stoji iza organizacije Grand PRix-a, relevantan žiri i sustav ocjenjivanja garancija su da ćemo i ove godine vidjeti veliki broj kvalitetnih projekata te naučiti puno iz rada i rezultata naših kolega. Radujemo se službenom predstavljanju projekata koji je postao događaj za sebe, a koji se ne propušta, dok ćemo na dodjeli slaviti zajedničke uspjehe i izvrsnost naše struke”, izjavila je direktorica Pragma komunikacije, Dunja Bua Maričević.

Nagrada Grand PRix svojevrsni je izraz priznanja za izvrsnost u postignućima u području odnosa s javnošću, a promicanje izvrsnosti u komunikaciji njezin cilj.

Prijave traju do 31. siječnja 2017.

Dodatne informacije o kategorijama prijave možete pronaći ovdje.

Izvor: HUOJ

Prijava za newsletter

Prijava

Želimo postati tvrtka partner

Prijava
test5284