ROBERT BOSH: Tradicija pomoći i posjeta SOS DJEČJEM SELU LEKENIK potvrđena i ove godine

S

Ima li boljeg načina za uspješno i lijepo završiti radni tjedan od druženja s prijateljima i dugogodišnjim partnerima? Upravo takav petak dogodio se 9. rujna 2016. u SOS Dječjem selu Lekenik gdje su se i ove godine susreli domaćini iz Sela i prijatelja iz tvrtke Robert Bosch d.o.o..

„Poučeni ostavštinom našeg osnivača Roberta Boscha naše se odgovorno poslovanje proteže izvan granica samog poduzeća. Treću godinu u nizu sudjelovati u ovome projektu kruna je odgovornog poslovanja na koje smo izrazito ponosni. Naše je poduzeće ovom posjetom potvrdilo bliskost sa stanovnicima SOS Dječjeg sela u Lekeniku što je sad postalo dio dobre Boscheve tradicije“, istaknula je Mirsada Kudrić, direktorica kompanije Robert Bosch d.o.o za Hrvatsku i Sloveniju.

Po samom dolasku čelne ljude i uvijek drage goste iz tvrtke Robert Bosch d.o.o. dočekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović.

Nakon svečane primopredaje donacije u iznosu godišnjih režijskih troškova jedne SOS obitelji, druženje se nastavilo u SOS kući Ruža gdje su goste dočekala djeca i SOS mama Mirjana. Proveli su zajedno sijelo prijepodne, izmijenili uspomene s mora i  početka nove školske godine.

Na kraju druženja svi su imali prilike vidjeti kako najmlađi stanovnici SOS Dječjeg sela Lekenik provode svoje vrijeme u Maloj igraonici.

‘Suradnja između tvrtke ‘Robert Bosch’ i SOS Dječjeg sela uspješno traje već godinama i na nju smo iznimno ponosni. Mi se uvijek iznova veselimo prijateljima kad nam dođu u posjete“. Posebno smo zahvalni na tradiciji, vjernom partnerstvu koje traje“, rekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović.

 

Grupa Bosch vodeći je svjetski dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 375.000 zaposlenika diljem svijeta (podaci od 31. prosinca 2015.). Tvrtka je ostvarila prodaju od 70,6 milijardi eura u 2015. godini. Djelatnosti grupe podijeljene su u četiri poslovna područja: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods i Energy and Building Technology. Grupa Bosch sastoji se od tvrtke Robert Bosch GmbH i otprilike 440 podružnica i regionalnih društava u oko 60 zemalja. Boscheva globalna mreža proizvodnje i prodaje te prodajni i servisni partneri tvrtke pokrivaju oko 150 zemalja. Osnova rasta tvrtke u budućnosti njezina je snaga inovacije. Bosch zapošljava 55 800 zaposlenika u istraživanju i razvoju na približno 118 lokacija diljem svijeta. Strateški je cilj Grupe Bosch osmisliti rješenja za povezani život. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života diljem svijeta. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život“.

Tvrtku je 1886. godine u Stuttgartu osnovao Robert Bosch (1861.-1942.) kao „Radionicu za preciznu mehaniku i elektrotehniku“. Posebna struktura vlasništva tvrtke Robert Bosch GmbH jamči poduzetničku slobodu Grupe Bosch i omogućuje joj dugoročno planiranje i poduzimanje značajnih početnih investicija s ciljem osiguranja budućnosti tvrtke. Ukupno 92 % udjela u tvrtki Robert Bosch GmbH u vlasništvu je dobrotvorne zaklade Robert Bosch Stiftung GmbH. Većinu prava glasa ima industrijski trust Robert Bosch Industrietreuhand KG. Funkcije poduzetničkog vlasništva izvršava trust. Ostatak poslovnih udjela u vlasništvu je obitelji Bosch i tvrtke Robert Bosch GmbH.

Dodatne informacije dostupne su na internetskim stranicama http://www.bosch.com, http://www.bosch-press.com, http://twitter.com/BoschPresse.

Prijava za newsletter

Prijava

Želimo postati tvrtka partner

Prijava