spot_img

Zaklada Slagalica traži filantropa godine

Zaklada Slagalica poziva sve organizacije civilnog društva, ali i tvrtke i obrte da se uključe u predlaganje kandidata za dodjelu godišnje Nagrade Johann Kohlhoffer za filantropa godine Slavonije i Baranje koju Zaklada ove godine dodjeljuje po šesti put.

Nagrada se dodjeljuje tvrtkama i/ili obrtima koji su tijekom prošle 2017. godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg interesa na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i/ili Vukovarsko-srijemske županije.

U Zakladi Slagalica vjeruju da će biti podržani od strane lokalne zajednice u potrazi za kvalitetnim prijavama te se nadaju da će i ove godine Nagrada Johann Kohlhoffer za filantropa godine otići u prave ruke. Ova je inicijativa pokrenuta 2013. godine kako bi se istaknuli primjeri podrške poslovnog sektora lokalnim zajednicama na području Slavonije i Baranje.

Natječaj za nagradu bit će otvoren do kraja veljače 2018. godine, a detaljne informacije su dostupne na mrežnoj stranici Zaklade.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img