spot_img

ADDIKO BANK: Usvojena politika doniranja i podrške– i upućena pomoć u 7 ustanova

U svom radu se opredijelila se za politiku doniranja i pomaganja ustanovama, udrugama i institucijama od javnog društvenog značaja, posebno onima koje se bave obrazovanjem, kulturom te onima koje skrbe o najranjivijim članovima zajednice, djeci i nemoćnim osobama.

Realizirajući to u dobru praksu odgovornog poslovanja i pružanja potpore lokalnim zajednicama Addiko Bank je donirala namještaj i opremu za sedam ustanova s područja Grada Zagreba, Sisačko-moslavačke, Krapinsko-zagorske i Koprivničko-križevačka županije i to:

  • Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec iz Koprivnice,
  • Domu za odrasle osobe Lobor, kazalištu Daska iz Siska,
  • Caritasu Zagrebačke nadbiskupije,
  • RINO Roditeljskom institutu za odgoj i obrazovanje,
  • Kući Sv. Josipa za nezbrinutu djecu i
  • Dječjoj bolnici Srebrenjak iz Zagreba.

Banka je donirala 235 komada namještaja koji omogućuje ugodniji i lakši boravak i rad u navedenim ustanovama – ormara, stolova, stolica i sofa te brojan sitniji namještaj..

Ova donacija predstavlja samo jednu u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera i naše društvene odgovornosti, a koje su važan dio poslovanja i korporativne kulture Addiko Bank. Drago nam je što smo imali priliku pomoći te se nadamo da smo na ovaj način pridonijeli stvaranju ugodnijeg prostora zaposlenicima i korisnicima, odnosno štićenicima ovih ustanova“, izjavila je Jasna Širola, članica Uprave Addiko Bank d.d.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img