spot_img

GRI seminar nefinancijsko izvještavanje korištenjem GRI standarda

Mjesto održavanja: RRiF Visoka škola za financijski menadžment, Martićeva 29 ZAGREB, u organizaciji: IDOP, RRIF i GRI

Na tisuće tvrtki u preko 90 zemalja koristi GRI Standarde za nefinancijsko izvještavanje kao najšire korištene standarde i okvir za izvještavanje na području nefinancijskog izvještavanja. Global Reporting Initiative (GRI) aktivno surađuje sa zajednicom stručnjaka za nefinancijsko izvještavanje kako bi olakšali dijalog stručnjaka za nefinancijsko izvještavanje i pružili podršku poduzećima prilikom procesa nefinancijskog izvještavanja.

IDOP, RRIF i GRI organiziraju seminar „Nefinancijsko izvještavanje korištenjem GRI Standarda“ poludnevnu edukaciju koja će okupiti svjetske stručnjake za nefinancijsko izvještavanje i hrvatska poduzeća te im omogućiti razmjenu iskustava, ideja i raspravu o izazovima vezanim uz nefinancijsko izvještavanje.

Na početku seminara dati će se uvid u zakonsku obvezu nefinancijskog izvještavanja i proces izvještavanja prema GRI Standardima. Zatim će se predstaviti GRI Standardi, usluge i proizvodi GRI-ja kojima se olakšava proces izvještavanja. Teme na koje će se usredotočiti seminar su proces nefinancijskog izvještavanja, uključenost dionika, matrica materijalnosti, izvještavanje o UN-ovim ciljevima održivog razvoja i Direktivi EU-a o izvješćivanju o NFI.

PROGRAM

  • Pravni okvir nefinancijskog izvještavanja i proces izrade nefinancijskog izvještaja prema GRI Standardima
  • Kako osigurati točnost, objektivnost i razumljivost nefinancijskih informacija?
  • Prezentacija GRI organizacije, GRI standarda, GRI zajednice i GRI usluga i proizvoda kako bi se olakšao proces izvještavanja prema GRI Standardima
  • Radna diskusija: Proces uključivanja dionika, matrica materijalnosti, ciljevi održivog razvoja, provjera nefinancijskih izvještaja.

Predavači

Nikolina Markota Vukić Stručnjak za nefinancijsko izvještavanje, Institut za društveno odgovorno poslovanje (IDOP) èKristin Dypdahl Koordinator odjela za korporativni angažman dionika, Global Reporting Initiative (GRI)

Seminar se planira za točno određeni broj polaznika, stoga molimo vašu prijavu.

Naknada i prijave

Cijena seminara je 1.750,00 kn (1.400,00 kn + PDV 350,00 kn), a uključuje pisani materijal (prezentacije predavača), radni pribor, obrok i napitak.

Naknada za drugoga i svakoga sljedećeg sudionika iz istog društva (obrta, ustanove…) je 1.250,00 kn (1.000,00 kn + PDV 250,00 kn).

Plaćanje naknade za seminar je isključivo po primljenoj našoj ponudi koju ćemo poslati svim prijavljenima po popunjenju skupine. U slučaju nedovoljnog broja prijava, zadržavamo pravo odgode ili otkazivanja seminara.

Popust za članove UN Global Compacta

Članovima UN Global Compacta odobrava se popust od 15% za prvu osobu. Cijena seminara za članove UN Global Compacta iznosi 1.487,50 kn (1.190,00 kn + PDV 297,50 kn),  što uključuje pisani materijal (prezentacije predavača), radni pribor, obrok i napitak.

Prijave na vali.marszalek@globalcompactcroatia.hr ili na broj tel. +38514897566

Informacije:

Sve ostale obavijesti možete dobiti na adresi: RRiF plus d.o.o., Vlaška 68, 10 000 Zagreb, tel.: 01/4699-760, faks: 01/4699-766, e-pošta: rrif@rrif.hr

 

www.riff.hr

www.globalreporting.org

 

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024 - poklon koji ima što reći

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img