spot_img

Prijava za Prvu konferenciju o korporativnom volontiranju

Sazvana je Prva nacionalna konferencija o volontiranju i prva izložba volonterskih akcija hrvatskih udruga – Sajam volontiranja. Vidjet će se mnoga – višestruko korisna – djela volonterskih lidera, tvrtki i udruga. Ova će konferencija potaknuti mnoge da se priključe…

Volonterski Centar Zagreb, u suradnji s Volonterskim centrima iz Osijeka i Splita te Mrežom za razvoj korporativnog volontiranja pozivaju Vas na prvu hrvatsku konferenciju i sajam volontiranja „Korporativno volontiranje“, koje organizira kako bi što veći broj tvrtki iz cijele Hrvatske upoznali s konceptom korporativnog volontiranja i potaknuli ih na njegovo uvođenje kao dijela društveno odgovornog poslovanja, čime doprinose izgradnji i povezivanju  tvrtke, zaposlenika i zajednice u kojoj djeluju.

Program konferencije donosi zanimljiv pregled postojeće prakse iz perspektive organizatora volontiranja i tvrtki, iz Hrvatske i inozemstva, prezentaciju istraživanja provedenog u 2016. godini, te brojne zanimljive goste  koji će podijeliti svoja iskustva korporativnog volontiranja.

Tijekom cijelog dana, uz konferencijski dio bit će organiziran i sajam volontiranja na kojem će neprofitne organizacije imati izložene materijale koji prikazuju njihov rad te opise volonterskih aktivnosti u koje se može uključiti poslovni sektor.

Očekujemo dolazak brojnih predstavnika korporativnog sektora te brojne predstavnike neprofitnih organizacija iz svih krajeva Hrvatske.

PRIJAVE I DETALJI PROGRAMA

 

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img