spot_img

Vipnetova platforma ‘Čini pravu stvar’ obilježava drugi rođendan

Online platforma za dobrotvorni fundraising Čini pravu stvar slavi svoj drugi rođendan. Svi su zainteresirani pozvani da zajedno s organizatorima, udrugama i ambasadorima platforme obilježe prve dvije godine djelovanja.

Čini pravu stvar pokrenuo je Vipnet 2016. godine kao kombinaciju društvene mreže i crowdfunding platforme koja na jednostavan način omogućava svakome da uz pomoć prijatelja i poznanika prikupi donacije za dobrotvorni cilj po izboru. Obilježavanje nastavka rada ove hvalevrijedne inicijative održat će se u utorak, 3. srpnja 2018. godine, s početkom u 9 sati i 30 minuta, u HUB385, Petračićeva ulica 4, 10000 Zagreb.

Uz dodjelu priznanja najboljim projektima u protekloj godini, svim predstavnicima udruga i prijateljima predstavit će se nove funkcionalnosti na platformi, a kroz panel raspravu predstavit će se najbolje i najuspješnije priče iz prethodne godine.

Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na mail: info@cinipravustvar.hr ili na broj telefona 091/ 2788 – 027

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img

UKLJUČITE SE, ISKAŽITE SVOJE STAVOVE O ODRŽIVOSTI AMBALAŽE!

Sve više postajemo svjesni traga kojeg ambalaža ostavlja prirodi i ljudima. Dugo je vremena cjelovitost utjecaja ambalaže bila zanemarivana pa su zato i mogućnosti za njezino usavršavanje u smjeru održivosti višestruke, u svim fazama: proizvodnji, transportu, uskladištenju, trgovini, finalnoj potrošnji. 

Po vama, koji je najčešći uzrok neekološke ambalaže na koji nailazite? (Moguće je više odgovora)

Kad ste uočili/osvijestili negativan eko-trag ambalaže?

Da li biste pri kupnji dali prednost proizvodu koji se ističe održivom ambalažom?

Što mislite o „luksuznoj opremi“ ambalaže za parfeme, žestice, mobitele, nakit…, koja redovito ostavlja velik eko-trag?

Koristite li u kupnji vlastite vrećice, odbijete li ponuđenu vrećicu u trgovini:

Da li koristite staru ambalažu za novu namjenu (eng. renew, npr.: kutije od cipela – kao kutiju za razne sitnice ili čarape u komodi i ormaru; plastične posude od sira i jogurta - za odlaganje čavlića ili baterija… I druge ideje koje odgađaju novu kupnju i doprinose smanjenju proizvodnje.

Zahvaljujemo na vremenu koje ste odvojili za ovaj upitnik. Rezultate upitnika uskoro ćemo objaviti i komentirati na našoj stranici u okviru serijala o ambalaži.