spot_img

Poziv na okrugli stol „Investicije i održivi razvoj“

Sudjelovat će predstavnik Nordea banke Saša Bešlić, zastupnica u  parlamentu Federacije BiH, novinarka i producentica Sanela Prašović-Gadžo, načelnica za zaštitu okoliša u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Aleksandara Čilić, bivši ministar zaštite okoliša, saborski zastupnik i profesor na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Slaven Dobrović te voditelj održivog razvoja Podravke d.d. Matija Hlebar. Moderator će biti Mladen Iličković, novinar i urednik emisije na Hrvatskoj televiziji “Eko zona”.

Saša Bešlić je renomirani svjetski stručnjak iz područja održivih investicija i upravljanja, koji već 25 godina živi u Švedskoj, gdje je postao vrhunski svjetski ekonomist, glavni direktor održivih financija švedske banke Nordea, proglašen je najboljim švedskim bankarom te je savjetnik Svjetskog ekonomskog foruma.

Sanela Prašović Gadžo je uvažena sarajevska novinarka, koja je svojim istraživačkim novinarstvom došla do mnogih informacija, koje su ukazivale na spregu tajkuna i političara u BiH. Sve to odvijalo se  na štetu građana, kako ekonomsku, tako i ekološku, što ju je ponukalo da snimi film pod nazivom “Snaga je u istini i pravdi”. Danas je zastupnica u Parlamentu Fedaracije BiH.

Više informacija o okruglom stolu pročitajte na facebook stranici ovdje.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img