spot_img

Da pokretanje društvenog poduzeća bude uspješno, edukaciju nezaposlenima nudi udruga O.A.Z.A.

Kako bi se unaprijedio položaj nezaposlenih mladih između 18 i 30 godina sa završenim školovanjem, udruga O.A.Z.A. pokrenula je projekt Most prema uspjehu kroz koji se nude besplatne edukacije o društvenom poduzetništvu. Trajat će od veljače do svibnja 2018. godine, a prijave su otvorene do 25. siječnja 2018. godine.

Prijavite se, ili javite javite svojim poznanicima!

Sudjelovanjem na navedenim edukacijama mladi će steći znanja i vještine potrebne za građenje karijere i stvaranje vlastitog društvenog poduzeća. Naučit će kako pokrenuti i voditi svoje društveno poduzeće, koje su prednosti otvaranja vlastitog društvenog poduzeća te kako zapošljavati sebe i druge.

Također, otkrit će svoje talente i strasti te ih dodatno razraditi u plan i cilj, budući da je strast jedan od preduvjeta postajanja poduzetnikom.

Edukacije će krenuti 2. veljače i trajati do svibnja 2018. godine, a eventualni naknadni termini dodatno će se utvrditi s predavačima na jednom od prvih susreta. Svi detalji dostupni su na web stranici projekta, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca.

Projekt sufinanciraju Europska Unija te Europski socijani fond u sklopu programa 2014 – 2020., a provodi se u suradnji sa partnerskim organizacijama Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

- Oglas -spot_img