spot_img

„KAKO POSLOVANJE UTJEČE NA DJECU“– tema druge UNICEF-ove radionice o pravima djece i poslovnom sektoru, 18. svibnja 2017.

Činjenica je da tvrtke svakodnevno stupaju u interakciju s djecom, na izravan ili neizravan način, a da mi odrasli ne osvješćujemo to dovoljno. Upravo će o tome biti riječi na 2. radionici programa edukacije poslovnog sektora o uključivanju dječjih prava u svakodnevno poslovanje i upravljanje – “Djeca su naš najvažniji posao” koju zajednički organiziraju UNICEF i Hrvatska udruga poslodavaca.

RADIONICA – UVOD U DJEČJA PRAVA I POSLOVANJE – održana  6. travnja 2017.

RADIONICA –  KAKO POSLOVANJE UTJEČE NA DJECU – 18. svibnja 2017.

Program edukacije nastavlja se novim radionicama u lipnju, listopadu i studenom 2017. godine u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Zagreb, Radnička cesta 52/I.

Petrinja 10.7. 2015, Mala kuća – prostor koji vodi udruga osoba sa invaliditetom SMŽ
Detalj nsa zida Male kuće – rad koji su napravili korisnici programa na kreativnim radionicama

UNICEF poziva sve tvrtke u Hrvatskoj da se istraže svoju praksu, da osvijeste sve načine na koje njihovo poslovanje utječe na djecu općenito,  da svojim djelovanjem doprinesu boljoj zaštiti dječjih prava. Poslovni sektor može i ubuduće računati na UNICEF-ovu podršku, korištenje njegova višegodišnjeg iskustva i znanja na planu odgovornog poslovanja.

PRIJAVITE SE ZA NAREDNI CIKLUS RADIONICA U 2018.

Ako i u vašoj tvrtki ima interesa za sudjelovanjem u novom ciklusu radionica 2018., molimo pošaljite nam upit na lgamulin@unicef.org.

Tvrtke i ljudska prava idu zajedno!

Više

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024 - poklon koji ima što reći

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img