spot_img

MAMA PODUZETNICA: sve što vam treba za pokretanje posla

Projekt MAMA PODUZETNICA zanimljiv je projekt za sve zaposlene i nezaposlene majke s dobrom idejom, hobijem i željom da pokrenu vlastiti posao, a ne znaju od kuda krenuti, kako se financirati ili kako prebroditi izazove poduzetništva. Projekt poziva i sve postojeće mame poduzetnice da na sajmu prezentiraju i prodaju svoje proizvode i usluge.

Ideja je nastala u agenciji Outbox, čije su vlasnice dvije mame koje su, suočavajući se s izazovima majčinstva odlučile pokrenuti svoj posao koristeći sredstva sufinanciranja i samozapošljavanja, a danas imaju uspješnu agenciju za promociju koncerata i evenata.

Razlozi za pokretanjem vlastitog posla su mnogi, poput želje za fleksibilnijim radnim vremenom te postizanjem ravnoteže između posla i obitelji. Sve veći broj žena želi fleksibilno radno vrijeme, povremeni rad od kuće, bolju kontrolu nad financijama, veću odgovornost i samostalnost te u konačnici ostvarivanje svojih ambicija. Sve su to razlozi koji jednu ženu i majku čine sretnijom i ispunjenijom, a naša želja je pomoći majkama poduzetnicama u njihovoj misiji.

MAMA PODUZETNICA
sajam: 26.-29. ožujka 2015.
predavanja: 26. i 27. ožujka 2015.
ARENA CENTAR- RED CARPET

Iz tog razloga organizira se sajam na kojem će svaka zainteresirana sudionica imati priliku predstaviti široj javnosti
svoje proizvode i usluge te steći nove kupce i korisnike, a ona koja će tek postati poduzetnica će saznati o svim pogodnostima koje nude mnoge institucije svojim financijskim potporama.

PREDAVANJA – 26. i 27. ožujka:

Predavanja na kojima će se prezentirati sve potrebne informacije za pokretanje vlastitog posla: samozapošljavanje putem programa Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Grada, financiranje i kreditiranje putem razvojnih banaka HBOR-a i agencije HAMAG te ostalih banaka na tržištu, financiranje sredstvima iz Europske unije i ostalim načinima financiranja poslovne ideje.

Prezentirat će se i izrada poslovnog plana, razgovarati o potencijalnim preprekama, administraciji i drugim izazovima koje donosi poduzetništvo. U službenom dijelu predavanja govornici će biti stručnjaci u svojim područjima ekonomije, financija, administracije, edukacije i dr. U dijelu predavanja naći će se i uspješne mame poduzetnice koje će govoriti o svojim razlozima i počecima. Predavanje će održati i stručna osoba koji će objasniti kako prebroditi strah od preuzimanja financijske kontrole pa i kontrole nad vlastitim životom.

Predavanja će biti organizirana uz stručnu podršku Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, HBOR-a, HZZ-a, Obrtničke komore, HGK, udruge KRUG, Agencije za obrazovanje odraslih i drugih.

SAJAM – 26.- 29. ožujka:

Uz prethodnu prijavu, na sajmu će se predstavljati sve mame poduzetnice koje će prodavati svoje proizvode ili prezentirati svoje usluge. Ovo je jedinstvena prilika svim novim poduzetnicama koje traže kanale za prezentaciju i prodaju, da budu primijećene te da svoje iskustvo podjele s drugima i dobiju dodatne informacije.

Foto: Stocksnap.io

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img