spot_img

OBJAVLJENI TOP 5 POSLODAVCI PARTNERI ZA 2020. GODINU – ČESTITAMO!

OBJAVLJENI TOP 5 POSLODAVCI PARTNERI ZA 2020. GODINU – ČESTITAMO!

SELECTIO je objavio listu TOP 5 Poslodavaca Partnera za 2020. godinu. Riječ je o listi organizacija koje su u protekloj godini postigle najviše ocjene prilikom certifikacije njihovih HR procesa u sklopu projekta Certifikat Poslodavac Partner. Na prvom mjestu liste nalazi se INA, drugo mjesto dijele Atlantic Grupa, Erste banka i Zagrebačka pivovara, a listu zaključuje JGL.

Konzultantska kuća SELECTIO 2005. godine je pokrenula projekt Certifikat Poslodavac Partner s misijom promoviranja izvrsnosti u upravljanju ljudskim resursima. Sam projekt uključuje analizu i ocjenjivanje HR sustava organizacija prema najboljim svjetskim praksama u 5 opsežnih područja te je dosad u projektu sudjelovalo preko 120 organizacija, dok status Poslodavca Partnera nose samo one organizacije koje u svakom području ostvare minimalno 70%, a ukupno 75% bodova.

Od 2008. godine, SELECTIO objavljuje i godišnju listu TOP 5 Poslodavaca Partnera, odnosno, listu onih 5 organizacija koje su u protekloj godini od svih certificiranih organizacija ostvarile najviše rezultate i tako pokazale iznimnu razvijenost svojih HR sustava. Iz tvrtke SELECTIO naglašavaju kako je 2020. godina bila je izazovna za sve, a kako je upravo u ovakvim neizvjesnim i izazovnim vremenima kvalitetno upravljanje zaposlenicima i briga za njih od presudne važnosti za uspješno poslovanje tvrtki, što su nagrađene tvrtke i prepoznale.

Ovogodišnju listu TOP 5 Poslodavaca Partnera čine:

  • INA
  • Atlantic Grupa
  • Erste banka
  • Zagrebačka pivovara
  • JGL

Čestitamo!

Hrvatska ima uzor-tvrtke koje postavljaju putokaze u razvoju HR struke, na korist svih – tvrtki, zaposlenih, hrvatskog gospodarstva i društva.

DOBRA HRVATSKA
listopad, 2020.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img