spot_img

Postanite SDG Pioneer Croatia! Natječaj do 1.4.2020. Tražimo poslovne liderice i lidere – pokretače promjena posvećene postizanju Ciljeva održivog razvoja!

Hrvatska udruga poslodavaca i Global Compact Mreža Hrvatska otvorili su natječaj za uspješne poslovne lidere i liderice – pokretače promjena – koji su predani postizanju ciljeva održivog razvoja, te svojim radom doprinose odgovornom poslovanju tvrtke u kojoj rade.

Pošaljite nam svoje uspješne priče, opišite projekte kojima ste kroz osobni rad pozitivno utjecali na zajednicu, društvo ili okoliš i ujedno poboljšali poslovanje svoje tvrtke. Ukoliko je vašim djelovanjem tvrtka napravila značajan napredak prema određenim ciljevima održivog razvoja, pravi ste kandidat za ovo priznanje.

 Postanite SDG Pioneer Croatia!

Pobjednik lokalnog kruga i dobitnik priznanja SDG Pioneer Croatia imat će priliku sudjelovati u završnom natjecanju na globalnoj razini i predstaviti svoju tvrtku na globalnom događaju koji će se u rujnu 2020. godine održati u New Yorku u sklopu Opće skupštine Ujedinjenih naroda.

Bez obzira jeste li direktor male tvrtke u razvoju, menadžerica podružnice internacionalne kompanije, zaposlenik na nižoj razini koji polako napreduje unutar tvrtke koja se vodi odgovornim i održivim poslovanjem ili uspješna poslovna žena na čelu velike organizacije, ukoliko je vašim djelovanjem tvrtka napravila značajan napredak prema određenim ciljevima održivog razvoja, pravi ste kandidat za ovo priznanje.

Prijave su otvorene do 1. travnja 2020.

Ispunite priloženi obrazac za prijavu, svoje nam priče o doprinosu zajednici, okolišu, društvu, hrvatskom gospodarstvu!

Svake godine kampanjom SDG Pioneers UN Global Compact odaje priznanje pojedincima koji su značajno utjecali na poslovanje i ciljeve održivog razvoja. Nositelji priznanja pozivani su potom da govore na konferencijama i događajima na visokoj razini, u organizaciji UN Global Compacta, što predstavlja jedinstvenu priliku da odabrani pojedinci, kao i kompanije koje predstavljaju, postignu visoku vidljivost tijekom godine.

Upoznajte globalne pobjednike prijašnjih godina:

SDG PIONEERS 2016

SDG PIONEERS 2017

SDG PIONEERS 2018

SDG PIONEERS 2019

Natječaj SDG Pioneers je iznimno prošle godine bio rezerviran za mlade buduće lidere do 35 godina starosti. Ove godine je ponovno otvoren za sve poslovne lidere i liderice pokretače promjena (bez obzira na dob) zaposlene na bilo kojoj razini u tvrtki članici ili podružnici tvrtke članice UN Global Compacta.

ČLANICE HUP-a: Zbog velikog interesa, natječaj smo proširili i na članice Hrvatske udruge poslodavaca te ćemo najuspješnijima odati priznanje na lokalnom nivou. Ukoliko tvrtka nije članica UN Global Compacta, ne može se natjecati i na globalnom nivou.

O natječaju SDG Pioneers

Više o natječaju pročitajte na web stranicama Hrvatske udruge poslodavaca.

O UN Global Compact-u i Global Compact mreži Hrvatska

Kao posebna inicijativa glavnog tajnika Ujedinjenih Naroda, UN Global Compact surađuje s tvrtkama diljem svijeta kako bi uskladile svoje djelovanje i strategije s deset univerzalnih načela u području ljudskih prava, rada, okoliša i borbe protiv korupcije. Pokrenut 2000. godine, UN Global Compact usmjerava i podržava poslovnu zajednicu u promicanju globalnih ciljeva i vrijednosti UN-a kroz odgovorne korporativne prakse. S preko 13.000 članova u 166 zemalja i 70 lokalnih mreža, to je najveća inicijativa za korporativnu održivost u svijetu.

Hrvatska udruga poslodavaca nositelj je inicijative Ujedinjenih naroda za održivi razvoj i korporativnu održivost u Hrvatskoj. Upravljajući mrežom Global Compact Hrvatska i radeći na jačanju napretka poslovnog sektora u ispunjenju Agende 2030, Hrvatska udruga poslodavaca potiče poslovni sektor na snažniju provedbu ciljeva održivog razvoja u poslovnim strategijama i aktivnostima, te u procesima izvještavanja, pružajući svojim članicama alate za integriranje ciljeva održivog razvoja u poslovne strategije i nefinancijsko izvještavanje.

 Integriranje ciljeva održivog razvoja u poslovne i izvještajne procese može vam pomoći u procesu donošenja odluka i postizanju uspješnosti vaše tvrtke. Također će vam pomoći da ispunite sve veće zahtjeve dionika – investitora, zaposlenika, kupaca i potrošača.

Kontakt za dodatne informacije o natječaju SDG Pioneers   i učlanjenju u UN Global Compact: 

Vali Marszalek,

izvršna direktorica Global Compact Mreže Hrvatska, 091 4920 222, vali.marszalek@globalcompactcroatia.hr

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024 - poklon koji ima što reći

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img