spot_img

Pročitajte: INA je primjer organiziranja volontera i primila je Priznanje za izrazito veliki i značajni doprinos razvoju korporativnog volontiranja u Hrvatskoj

  • INA ima gotovo 1400 volontera i predvodnik korporativnog volontiranja u Hrvatskoj
  • INA Klub volontera djeluje još od 2011. godine
  • INA je također potpisala Povelju o volontiranju zaposlenika

Volonterski centar Zagreb održao je 7. svibnja 2019. treću Konferenciju o korporativnom volontiranju i Sajam volontiranja u Kongresnom centru Forum u Zagreb. Na konferenciji je Ini uručeno Priznanje za izrazito veliki i značajni doprinos razvoju korporativnog volontiranja u Hrvatskoj kako bi se naglasila spremnost kompanije na suradnju i doprinos u području korporativnog volontiranja.

Također, kao predvodnik korporativnog volontiranja u Hrvatskoj, kompanija je uz ostalih 20-ak tvrtki i institucija potpisala i Povelju o volontiranju zaposlenika, čime su još jednom potvrđene Inine dobre prakse.

Član Uprave Ine g. Niko Dalić zahvalio je na vrijednom priznanju: „Tijekom više od pet desetljeća poslovanja INA je uvijek bila pouzdan partner lokalnim zajednicama u kojima djeluje te društvu u cjelini. Iznimno mi je drago što smo danas dio ovog događanja i što zajednički gradimo sustavniji pristup volontiranju u organizacijama. Ovo priznanje vrlo nam je značajno jer smo kao kompanija uložili puno truda i vremena, ali i ljubavi u mnogobrojne volonterske projekte koje smo proveli, kako samostalno, tako u suradnji s različitim partnerima. Veoma sam ponosan na sve naše zaposlenike uključene u Inin Klub volontera.“

INA je 2011. pokrenula Projekt korporativnog volontiranja svojih zaposlenika s ciljem dobrovoljnog ulaganja osobnog vremena, truda, znanja i vještina za opću dobrobit. Tako je nastao INA Klub volontera, koji danas djeluje u čitavoj Hrvatskoj i broji gotovo 1.400 članova te je sudjelovao u ukupno više od 240 volonterskih akcija.

Godine 2010. i 2012. godine Klub je dobio nagradu Volonterskog centra Osijek za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva na području Slavonije i Baranje. Posebna priznanja Volonterskog centra Osijek za doprinos poslovnog sektora razvoju volonterstva Klub je primio pet godina zaredom od 2014. godine, a u 2018. godini Klub je osvojio i nagradu lokalnog volonterskog centra Orkas za najbolju kompaniju koja provodi volonterski program.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte; RN Rijeka i RN Sisak, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa je članica MOL Grupe.

Dobra Hrvatska,
Svibanj, 2019.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img