spot_img

ROBERT BOSH: Tradicija pomoći i posjeta SOS DJEČJEM SELU LEKENIK potvrđena i ove godine

Ima li boljeg načina za uspješno i lijepo završiti radni tjedan od druženja s prijateljima i dugogodišnjim partnerima? Upravo takav petak dogodio se 9. rujna 2016. u SOS Dječjem selu Lekenik gdje su se i ove godine susreli domaćini iz Sela i prijatelja iz tvrtke Robert Bosch d.o.o..

„Poučeni ostavštinom našeg osnivača Roberta Boscha naše se odgovorno poslovanje proteže izvan granica samog poduzeća. Treću godinu u nizu sudjelovati u ovome projektu kruna je odgovornog poslovanja na koje smo izrazito ponosni. Naše je poduzeće ovom posjetom potvrdilo bliskost sa stanovnicima SOS Dječjeg sela u Lekeniku što je sad postalo dio dobre Boscheve tradicije“, istaknula je Mirsada Kudrić, direktorica kompanije Robert Bosch d.o.o za Hrvatsku i Sloveniju.

Po samom dolasku čelne ljude i uvijek drage goste iz tvrtke Robert Bosch d.o.o. dočekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović.

Nakon svečane primopredaje donacije u iznosu godišnjih režijskih troškova jedne SOS obitelji, druženje se nastavilo u SOS kući Ruža gdje su goste dočekala djeca i SOS mama Mirjana. Proveli su zajedno sijelo prijepodne, izmijenili uspomene s mora i  početka nove školske godine.

Na kraju druženja svi su imali prilike vidjeti kako najmlađi stanovnici SOS Dječjeg sela Lekenik provode svoje vrijeme u Maloj igraonici.

‘Suradnja između tvrtke ‘Robert Bosch’ i SOS Dječjeg sela uspješno traje već godinama i na nju smo iznimno ponosni. Mi se uvijek iznova veselimo prijateljima kad nam dođu u posjete“. Posebno smo zahvalni na tradiciji, vjernom partnerstvu koje traje“, rekao je direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović.

Lekenik, 120915. Sos Djecje selo, Bosch

Grupa Bosch vodeći je svjetski dobavljač tehnologija i usluga. Zapošljava oko 375.000 zaposlenika diljem svijeta (podaci od 31. prosinca 2015.). Tvrtka je ostvarila prodaju od 70,6 milijardi eura u 2015. godini. Djelatnosti grupe podijeljene su u četiri poslovna područja: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods i Energy and Building Technology. Grupa Bosch sastoji se od tvrtke Robert Bosch GmbH i otprilike 440 podružnica i regionalnih društava u oko 60 zemalja. Boscheva globalna mreža proizvodnje i prodaje te prodajni i servisni partneri tvrtke pokrivaju oko 150 zemalja. Osnova rasta tvrtke u budućnosti njezina je snaga inovacije. Bosch zapošljava 55 800 zaposlenika u istraživanju i razvoju na približno 118 lokacija diljem svijeta. Strateški je cilj Grupe Bosch osmisliti rješenja za povezani život. Inovativnim i inspirativnim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života diljem svijeta. Ukratko, Bosch proizvodi „Tehnologiju za život“.

Tvrtku je 1886. godine u Stuttgartu osnovao Robert Bosch (1861.-1942.) kao „Radionicu za preciznu mehaniku i elektrotehniku“. Posebna struktura vlasništva tvrtke Robert Bosch GmbH jamči poduzetničku slobodu Grupe Bosch i omogućuje joj dugoročno planiranje i poduzimanje značajnih početnih investicija s ciljem osiguranja budućnosti tvrtke. Ukupno 92 % udjela u tvrtki Robert Bosch GmbH u vlasništvu je dobrotvorne zaklade Robert Bosch Stiftung GmbH. Većinu prava glasa ima industrijski trust Robert Bosch Industrietreuhand KG. Funkcije poduzetničkog vlasništva izvršava trust. Ostatak poslovnih udjela u vlasništvu je obitelji Bosch i tvrtke Robert Bosch GmbH.

Dodatne informacije dostupne su na internetskim stranicama http://www.bosch.com, http://www.bosch-press.com, http://twitter.com/BoschPresse.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img