spot_img

Cemex nagrađuje, promovira i potiče profesionalne vozače na sigurnu vožnju

Biti odličan i siguran vozač kamiona društveno je odgovoran čin! U jakoj konkurenciji od 400-tinjak vozača kamiona za prijevoz cementa, betona i agregata ugovornih prijevoznika, CEMEX je najboljim vozačem u 2017. godini proglasio Dragu Švonju iz tvrtke partnera GRUDA d.o.o. Među 119 tvrtki partnera, najboljom je proglašena tvrtka Marković transport d.o.o. iz Nove Gradiške. Nagrade najboljima uručio je Velimir Vilović, direktor CEMEX Hrvatska d.d.

Drago Švonja je vozeći na siguran način u 2017. godini prešao 56.336 kilometara i pri tome prevezao gotovo 7 tisuća tona cementa. Marković transport d.o.o svojim je vozilima prevalio 433.137 kilometara vozeći CEMEX-ove proizvode do kupaca.

Ukupan broj prijeđenih kilometara CEMEX-ovih prijevoznika u 2017. godini iznosio je preko 7,7 milijuna kilometara. Prijeći najviše kilometara bez nezgode ili prometnog prekršaja nije bilo dovoljno za ponijeti titulu najboljeg. Poštivanje strogih CEMEXovih pravila sigurne vožnje kriterij je koji je i ove godine bio presudan, a koji je bilo najteže zadovoljiti.

Sigurna vožnja, odnosno sigurnost u prometu, posebno je važan dio CEMEX-ovog programa društveno odgovornog poslovanja jer svakodnevno ima direktan utjecaj na veliki broj ljudi i zajednica. Zbog toga CEMEX kontinuirano provodi obuke pa su svi vozači ugovornih prijevoznika prošli edukaciju o sigurnoj vožnji. Također, svi kamioni koji prevoze CEMEX-ove proizvode označeni su naljepnicom “Kako vozim” s besplatnim brojem telefona koji ostali sudionici u prometu mogu nazvati ukoliko uoče nepridržavanje prometnih pravila, kao i druge propuste u prometu.

Više o DOP-u Cemexu čitajte ovdje.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024 - poklon koji ima što reći

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img