spot_img

HUOJ poziva na predavanje “Održivi razvoj”

Poziv na predavanje: „UN-ovi Ciljevi održivog razvoja: kako utječu na poslovno okruženje i kako kroz Ciljeve ostvariti poslovnu prednost“

Sekcija za DOP poziva na predavanje koje će održati  Mirjana Matešić, ravnateljica Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj – HR PSOR-a.

Predavanje na temu „UN-ovi Ciljevi održivog razvoja: kako utječu na poslovno okruženje i kako kroz Ciljeve ostvariti poslovnu prednost“ održat će se  u prostorima HUOJ-a, Ilica 5, u srijedu, 7. studenoga s početkom u 17 sati.

Mirjana Matešić dat će nam uvid u: koncept održivog razvoja, UN-ove Ciljeve održivog razvoja te poslovni koncept društveno odgovornog poslovanja (DOP). Predavat će se o i temama koje poduzeća (koja žele integrirati ove koncepte) trebaju razmotriti i koje utjecaje mjeriti. Bit će riječi o legislativi koja uređuje ovo područje kao i o trendovima. Također, sažeto će se prikazati alati za uvođenje DOP-a i održivog razvoja te najvažnije aktivnosti koje se na ovu temu održavaju u Hrvatskoj.

Mirjana Matešić od 2004. do danas ravnateljica je HR PSOR-a gdje se aktivno bavi područjem održivog razvoja. Sudjeluje na raznim partnerskim projektima razvoja DOP-a i održivog razvoja u RH, objavljuje stručne i znanstvene radove na temu održivog razvoja te društveno odgovornog poslovanja.

Molimo da dolazak prijavite na info@huoj.hr.

Dodatne informacije pronađite ovdje.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img