spot_img

Koje 4 ugledne tvrtke su dobile vrijedno priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ za 2019. godinu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku?

U svrhu poticanja poslodavaca na promišljanje kako biti kvalitetan partner zaposlenicima te osigurati zaposlenicima više od propisanih radnih uvjeta, Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dodijelilo je, drugu godinu za redom, priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ odabranim poduzećima s najkvalitetnijim rješenjima u postizanju prijateljskog ozračja prema zaposlenicima i njihovim obiteljima.

Svečana dodjela priznanja održana je 17. prosinca 2019. i to u četiri kategoriji i to:

  • PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d. u kategoriji velikih poduzeća
  • 24sata d.o.o. u kategoriji srednjih poduzeća
  • LAKA SPIKA d.o.o. u kategoriji malih poduzeća.
  • MEGATREND POSLOVNE USLUGE D.O.O. u kategoriji mikro poduzeća.

Sudjelovanjem u projektu te dodatnim pogodnostima koje poslodavci osiguravaju zaposlenicima, podiže se svijest o važnosti potreba društva i zaposlenika te se kroz kvalitetne programe skrbi za zaposlenike i inovativna rješenja podiže kvaliteta poslovanja.
Cilj projekta je senzibilizacija poslodavaca i javnosti za razumijevanje potreba zaposlenih majki i očeva, poticanje društva na zaštitu i osnaživanje obitelji te isticanje pozitivnih mjera koje poslodavci provode, a usmjerene su na poboljšanje kvalitete života zaposlenika. Također, javnom pohvalom poslodavaca i isticanjem primjera dobre prakse potiču se i drugi poslodavci na kreiranje i primjenu rješenja, odnosno razvoj nefinancijskog dijela poslovanja, kojima se stvara prijateljsko i poticajno okruženje za zaposlenike i njihove obitelji.
Podržavajući roditelje gradimo ljudski kapital i stvaramo čvrste osnove za napredak i rast cjelokupnog društva. Poticanje društveno odgovornog poslovanja kod poslodavaca koji prepoznaju direktnu povezanost usklađenog obiteljskog života s radnim potencijalom i učinkom svojih zaposlenika, trajno je opredjeljenje Vlade RH i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, usmjereno na dugoročne pozitivne učinke na zaposlenike, obitelj i poslodavce.
detaljnije o dobitnicima

DOBRA HRVATSKA
prosinac, 2019.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img