spot_img

Uspješno i značajno! Sedam društava INA Grupe nagrađeno certifikatom „Poslodavac Partner“

Certifikat Poslodavac Partner, koji konzultantska kuća SELECTIO dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima od 2005. godine, u prosincu 2019. godine po osmi put dodijeljen je Ini d.d.. Osim Ine, čak je šest društava INA Grupe nagrađeno ovim certifikatom, pa su tako nositelji:

INA d.d., CROSCO d.o.o., STSI d.o.o., INA MAZIVA d.o.o., Top Računovodstvo Servisi d.o.o.,  Plavi tim d.o.o., INA Maloprodajni servisi d.o.o.,

što svjedoči o kvaliteti procesa upravljanja zaposlenicima koju INA Grupa njeguje na razini cijele grupacije. U ovogodišnjem postupku certifikacije, INA je ostvarila impresivnih 98% mogućih bodova, čime se svrstala među TOP 5 Poslodavaca Partnera i time se našla u samom vrhu najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj.

Sva nagrađena društva su u ovogodišnjem procesu certifikacije demonstrirala kvalitetu upravljanja zaposlenicima u svih pet opsežnih ocjenjivanih područja – Strategija, Regrutiranje i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj i Odnos prema zaposlenicima.

13.12.2019.,Zagreb – Ina, podjele nagrada i domjenak.
Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

 

Društva su posebno pohvaljena za:

  • kvalitetu svojih praksi kada su u pitanju planiranje zapošljavanja te procesi regrutiranja i selekcije i kompletnog odnosa prema zaposlenicima.
  • osiguravanje jednakih mogućnosti, kao i zaštitu podataka prikupljenih u procesu regrutiranja i selekcije
  • procese interne komunikacije i redovito ispitivanje zadovoljstva zaposlenika.

U ovogodišnjem procesu certifikacije posebno je pohvaljen i napredak u mogućnostima korištenja fleksibilnih radnih aranžmana za povezana društva koja su se recertificirala, a pohvaljena su i visoka ulaganja u brigu za zaposlenike te kvalitetno upravljanje privremenom radnom snagom.

Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa Ine, primila je certifikat Poslodavac Partner u ime Ine od Martine Kessler, Voditeljice projekta Certifikat Poslodavac Partner.

Unatoč izrazito zahtjevnom tržištu, ponosni smo što možemo reći da je INA postigla dosad najbolje rezultate u području upravljanja ljudskim resursima te da je kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima prepoznato iz godine u godinu. Nastavit ćemo razvijati pozitivnu kompanijsku kulturu i programe s ciljem još većeg zadovoljstva naših radnika, jer ipak su oni ti na kojima se temelje postignuća naše kompanije. Zajedno s njima smo izgradili uspješno poslovanje tijekom naše 55-godišnje povijesti i zahvalni smo im na tome te želimo zadržati status poželjnog poslodavca u njihovim očima, ali i očima svih naših budućih zaposlenika.“, istaknula je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa Ine.

U ime ovisnih društava Ine, certifikat su preuzeli direktor društva Crosco g. Igor Kruljac, direktor društva INA Maziva g. Zoran Škrobonja, direktorica društva TRS gđa Snježana Ramač Posavec, direktor društva Plavi tim g. Goran Pavlović, direktor društva INA Maloprodajni servisi g. Borko Buturac i direktor društva STSI g. Nikola Mišetić.

Trenutno su 63 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org

DOBRA HRVATSKA

Siječanj, 2020.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img