spot_img

M.E.P. i knjiga-planer Učinkovit menadžer dobili nagradu HUP-a za DOP

Dugogodišnji projekt i brand tvrtke M.E.P. doo knjiga-planer UČINKOVIT MENADŽER I USPJEŠAN TIM dobio je nagradu Hrvatske udruge poslodavaca za društveno odgovorno poslovanje 2015. u području doprinos za zajednicu.

Svečanosti dodjele nagrada, 12. svibnja 2016. u prostorijama HUP-a u Zagrebu, nazočila je Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, obrativši se skupu dojmljivim porukama o nužnosti i opredjeljenosti Hrvatske za DOP i održivi razvoj.

Svi dobitnici

Uz M.E.P., HUP-ovu nagradu dobili su, u raznim kategorijama i područjima primjene, sljedeće tvrtke (A-Z): Bernarda doo, Biovega doo, JP Hrvatska pošta,  Cemex Hrvatska doo,  Energy Plus doo , Ericsson Nikola Tesla dd, Next bike doo, Spin Valis doo i  Vetropack Straža dd.

Edicija UČINKOVIT MENADŽER u afirmaciji i zalaganju za DOP

Edicija Učinkovit menadžer se već dugi niz godina, od 1995., dosljedno zalaže za promociju i afirmaciju znanja i najboljih ljudskih vrijednosti te pozitivnog djelovanja tvrtki i pojedinaca u društvu, stoga je posebno mjesto posvećeno održivom razvoju i društveno odgovornom poslovanju (DOP-u). Od 2013. godine, redovito se obrađuju i objavljuju primjeri društveno odgovornog poslovanja iz prakse hrvatskih tvrtki i ustanova – u dodatku Najbolje Društveno Odgovorno Poslovanje.  U četiri godine u javnost je tako iznijeto 59 primjera što predstavlja svojevrsnu kroniku i trajni zapis o ovodobnom hrvatskom napretku.

Učinkovit menadžer razvija se u okviru poslovne inicijative DOBRA HRVATSKA, kojom se poduzima niz aktivnosti i događanja u cilju jačanja svijesti, promicanja i afirmacije DOP-a u hrvatskoj stvarnosti.

M.E.P. doo se i ovim javnim putem najtoplije zahvaljuje svojim čitateljima, autorima i suradnicima koji su i omogućili ovakav uspjeh i dugu trajnosti Učinkovitog menadžera – 22 godine.

Govor Predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović

Goran Tudor, urednik UM

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img