spot_img

Natječaj za dodjelu priznanja ‘Poslodavac prijatelj obitelji’

“Pričajmo obiteljski! To je jezik onih koji jutrima trče na posao, a nakon njega još brže trče doma! Na poslu love rokove, a doma male razigrane ljude. Na poslu su odgovorni, a doma su nezamjenjivi. Na poslu su radnici, a doma su sve. Na poslu ulažu 100% truda, a s obitelji 100% sebe i trebaju poslodavca koji to razumije i vjeruje da oni mogu to sve. Jer mogu!”

Ovim je riječima Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku otvorilo natječaj za dodjelu priznanja “Poslodavac prijatelj obitelji” te pozvalo pravne osobe za prijavu trgovačkih društava na natječaj u četiri kategorije:

– mikro poduzeća (do 10 zaposlenika)
– mala poduzeća (od 11 do 50 zaposlenika)
– srednja poduzeća (od 51 do 250 zaposlenika)
 velika poduzeća (od 251 i više)

Prijavitelji na natječaj moraju ispuniti upitnik u kojem se nalaze pitanja poput: Broj zaposlenih žena u trgovačkom društvu? Broj žena u upravljačkom odboru? Postoji li mogućnost da zaposlenici-roditelji predškolske djece rade samo u jutarnjoj smjeni? Postoji li mogućnost korištenja preraspodjele radnog vremena?

Priznanje “Poslodavac prijatelj obitelji” dodijelit će se poslodavcima s najkvalitetnijim rješenjima u postizanju prijateljskog ozračja prema zaposlenicima i njihovim obiteljima te koji kroz svoje poslovanje nude kvalitetne programe skrbi za zaposlenike, kao i inovativna rješenja koja pozitivno doprinose usklađivanju poslovnog i privatnog života zaposlenika.

Prijave na natječaj otvorene su do 12. studenog 2018. godine.

Dodatne inoformacije pronađite ovdje.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img