spot_img

Objavljen DOP vodič o implementaciji EU DOP direktiva

Kako je objavio Institut za društveno odgovorno poslovanje, objavljen je Vodič kroz drštveno odgovorno poslovanje. CSR vodič vrhunac je zajedničke suradnje partnera čiji je cilj na praktičan i sustavan način predstaviti trenutne statuse, provedbu i primjere najbolje prakse EU direktiva na području DOP-a. Vodič je namijenjen predstavnicima poduzeća svih veličina, donositeljima odluka, istraživačima, stručnjacima za DOP, studentima i svim zainteresiranima za društvenu odgovornost i održivost poduzeća.

U projektu Hi4CSR održane su četiri petodnevne obrazovne aktivnosti (Zagreb, Berlin, Bruxelles i Bratislava) na kojima je sudjelovalo više od 20 predstavnika poduzeća i donositelja odluka, objavljeno je više od 130 članaka na blogu projekta, više od 120 vijesti u hrvatskim i europskim medijima, a doseg osoba putem različitih komunikacijskih kanala iznosio je otprilike 30.000 ljudi mjesečno.

Jedan od projektnih rezultata je i Vodič kroz društveno odgovorno poslovanje, koji je dostupan na engleskom, francuskom, hrvatskom, njemačkom, slovenskom, slovačkom i talijanskom jeziku.

Hrvatsku verziju DOP vodiča možete pronaći na linku: DOP Vodič (Hrvatska verzija)

Dobra Hrvatska,

Prosinac 2018.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024 uskoro stiže!

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img