spot_img

Pomozite djeci: i Vi se priključite online kampanji #citajdoma + pomozite donacijom djeci u SOS dječjim selima

Pošaljite SMS poruku sa sadržaja ‘10’ na broj 705103.

SOS Dječje selo Hrvatska pokrenulo je online kampanju #citajdoma čiji je cilj svoj djeci u Hrvatskoj, koja su u svojim domovima, uljepšati dan čitanjem priča te potaknuti građane da donacijom od 10 HRK pomognu  u stvaranju sigurnog doma za svako dijete.

Poziv svim ljubiteljima dječjih priča, koji maštom žele pomoći djeci prikratiti i obogatiti vrijeme u ovim teškim trenucima, uputila je i SOS mama iz SOS Dječjeg sela Lekenik. I naša djeca u Selima, kao i sva djeca svijeta, trenutno zbog suzbijanja širenja koronovirusa vrijeme provode u SOS kućama gdje, pored svakodnevnih obveza i raznih aktivnosti, često čitaju knjige. Svatko može snimiti svoju omiljenu priču, objaviti ju na društvenim mrežama koristeći #citajdoma i priključiti se akciji.

Tijekom četiri tjedna kampanje želja nam je pozitivnom energijom i dječjim pričama ispuniti društvene mreže te razveseliti baš svako dijete i obitelj u Hrvatskoj, a i šire.

https://www.instagram.com/p/B_PNqInpUE4/?igshid=pibrbgthlo18

Na čitanje priča i bajki pozvane su i brojne poznate osobe iz javnog života, a svoje omiljene priče već su snimili Nevena Rendelli, Vanda Winter, Ecija Ojdanić, Pamela Ramljak, Domagoj  Jakobović Ribafish, Mirna Maras, Renata Belc Krog, Ivana Pevec i Jelena Veljača.

Počevši od srijede, 22. travnja 2020, SOS Dječje selo Hrvatska snimke s pričama poznatih osoba objavljivat će svakoga dana u 18 sati (osim nedjelje) na svojim Instagram, Facebook i YouTube kanalima kako bi ih sva djeca mogla poslušati.

Stoga pozivamo roditelje da nas prate i pronađu priče koje će razveseliti njihove najmilije.

Zahvaljujući suradnji s tvrtkom Trilix, korisnici Hrvatskog Telekoma moći će dati svoj doprinos putem SMS donacija. Zahvaljujući Hrvatskom Telekomu, korisnici su oslobođeni naknade za obavljenu transakciju, a uvjete korištenja plaćanja usluge mPlati mogu pronaći na www.mplati.hr 

Kontakt za medije:
Dean Šarčević, koordinator za donose s javnošću SOS DSH;
dean.sarcevic@sos-dsh.hr; 095 412 5642 01/461066

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024 uskoro stiže!

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img