spot_img

BERNARDA – proizvodi s potpisom, inovativni za sva vremena

Nije uvijek baš sve lako, a ni odmah isplativo. No dugoročno itekako jest: dosljedan, sustavan i pošten odnos, društvena odgovornost, inovativnost i posvećenost radu pridonose ugledu te tržišnoj i financijskoj stabilnosti. U toj je izjavi sažeta filozofija uspjeha tvrtke Bernarda.

I Bernarda je prolazila teške izazove godine 2020., kaotične kakva nas je zadesila, i tražila najbolje načine prilagodbe. Iskučivo dobro upravljanje svim resursima i procesima, svakodnevna inovativnost posvećena zadovoljstvu potrošača te odgovorno poslovanje ljudima i okolišu, društvu i tržištu, jamče nam stabilnu budućnost.

Tijekom 2020. u Bernardi nisu davani otkazi, niti su radnicima smanjivane plaće pa čak ni u Bernardinom sektoru ugostiteljstva koji je prvi dio godine proveo sa zatvorenim vratima.

Uprava se odrekla neto plaća u korist radnika i stabilnosti poduzeća, a pripomogle su i mjere Vlade ua očuvanje radnih mjesta.

Iz svake situacije treba izvući ono najbolje moguće, što smo i sada nastojali.

Usporavanjem proizvodnje i smanjenjem angažmana zaposlenih na izradi kreveta i madraca u ovoj godini, najveće su snage uprte prema inovacijamarazvoju novih proizvoda i poboljšanju postojećih.

INOVACIJE 2020

Iako kreveti i madraci na prvi pogled ne obećavaju velike mogućnosti za inovativnost, inovacije u Bernardi smjenjuju jedna drugu, a stalna unapređenja način su življenja. Potvrda inovativne vrijednosti proizvoda Bernarde su i mnogobrojna nagrade za inovatorstvo sa svih strana svijeta. S ponosom ističemo nagrade za inovacije sa sajmova u Njemačkoj, Belgiji, Velikoj Britaniji, SAD-u, Južnoj Koreji, Kini, Rusiji i Iranu. I zato se u ovom slučaju s pravom kaže: ovo su proizvodi s potpisom. Svako novo priznanje motivira i pokreće inovativni tim u Bernardi uvijek k istom, do pitanja: “Što novo napraviti?“

Dobar san je osnovna pretpostavka za zdravlje organizma. Loše spavanje čini nas umornima, neučinkovitima, bolesnima, depresivnima i razdražljivima. Da bismo spriječili posljedice lošeg spavanja važno je znati odabrati ispravan individualni krevetni sustav. Vođeni motom “Dobar san za zdrav život” tvrtka Bernarda već desetljećima proizvodi krevete i madrace koji pomažu kvalitetan i okrepljujući san.

BERNARDA UM 2021 madrac atireflux

Posljednja inovacija iz Bernardine kreativne radionice je specijalni madrac ANTIFLUX AG. Moderan, ubrzan tempo života, uz porast konzumiranja nezdrave prehrane i tjelesne neaktivnosti nažalost rezultiraju brojnim tzv. modernim bolestima. Jedna od takvih je GERB (Gastroezofagealna refluksna bolest) – kronična bolest najčešće povezana s gastritisom, koja donosi mnoge tegobe, ometa kvalitetu života pa tako i sna. Najjednostavnije rješenje za GERB jest podizanje uzglavlja prilikom spavanja u koju je svrhu i projektiran medicinski madrac Antiflux Ag. Linearna kosina od gornje prema donjoj strani osigurava pravilan položaj kralježnice tijekom spavanja, a ujedno i spriječava istjecanje sadržaja želuca u jednjak. Korištenjem madraca Antiflux Ag, već od pojave prvih simptoma bolesti, moguće je osjetno umanjiti potrebu za lijekovima, a u krajnjem slučaju i spriječiti kirurški zahvat.

 

Sigurni smo da madraci, kreveti i drugi proizvodi sa znakom Bernarda pridonose boljem zdravlju i životu ljudi. Jer toj misiji mi služimo. I ponosni smo i zadovoljni kad to naši partneri i korisnici prepoznaju i sve primljene nagrade u svijetu – njih preko 50 – već dugo potvrđuju.

Želimo nam svima – svakog dobra, zdravlja i mira u  Novoj godini. Bolju 2021.!

Nazdravljam u to ime.

Bernarda Cecelja, predsjednica Uprave, Bernarda d.o.o. 

DOBRA HRVATSKA

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img