spot_img

Uskoro započinje Konferencija o korporativnom volontiranju i prateći Sajam volontiranja

Volonterski Centar Zagreb, zajedno s Gradom Zagrebom, Mrežom za razvoj korporativnog volontiranja i Hrvatskim centrom za razvoj volonterstva i ove godine organizira Konferenciju i sajam kako bi što veći broj tvrtki upoznali s konceptom korporativnog volontiranja i potaknuli ih na njegovo uvođenje kao dijela društveno odgovornog poslovanja.

Ovogodišnja konferencija održava se pod naslovom Korporativno volontiranje – suradnja za razvoj zajednice, a bavit će se temama internih komunikacija koje podupiru volontiranje u tvrtkama i volontiranja temeljenog na stručnim vještinama.

Program konferencije donosi zanimljiv pregled postojećih iskustava u hrvatskim tvrtkama, predstavljanja modela internih sustava koji podržavaju volontiranje zaposlenika, primjere uspješnih suradnji te brojne zanimljive goste i poznate osobe koji će podijeliti svoja iskustva volontiranja.

Uz konferencijski dio bit će organiziran i sajam volontiranja koji je namijenjen povezivanju tvrtki s organizatorima volontiranja te će tijekom cijelog dana biti prilike i za razmjenu ‘volonterskih projekata’ u koje se može uključiti poslovni sektor i bit će predstavljene volonterske akcije povodom nacionalne manifestacije Hrvatska volontira 2018 koja će se održati od 21. do 26. svibnja 2018. na području cijele zemlje. Očekuje se dolazak brojnih predstavnika poslovnog sektora, brojnih predstavnika organizatora volontiranja iz civilnog i javnog sektora te razni predstavnici medija.

Dodatne informacije i informacije o prijavama doznajte ovdje.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img