spot_img

Zašto su djeca naš najvažniji posao?

UNICEF Hrvatska i Hrvatska udruga poslodavaca (HUP) pozivaju Vas da se pridružite u novom ciklusu CSR akademije Djeca su naš najvažniji posao i napravite važan korak za svoje poslovanje.

CSR akademija zajednička je inicijativa Ureda UNICEF-a za Hrvatsku i Hrvatske udruge poslodavaca s ciljem unaprjeđenja odnosa tvrtki prema djeci. Pod vodstvom renomiranih stručnjaka za pitanja društvene odgovornosti, CSR akademija osigurava stručna znanja o utjecaju poslovanja na djecu, te praktične alate i smjernice koji će pomoći kompanijama da u većoj mjeri utječu na dobrobit djece u zemlji, kao i da integriraju dječja prava u nefinancijske izvještaje.

Program edukacije „Djeca su naš najvažniji posao” uključuje četiri jednodnevne radionice koje će se održati: 18. svibnja, 8. lipnja, u listopadu i studenom 2018. godine u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca, Zagreb, Radnička cesta 52/I. Sudjelovanje na radionicama se ne naplaćuje, a zbog ograničenog kapaciteta, pravo sudjelovanja ostvarit će predstavnici tvrtki koje se prijave ranije.

Preuzmite poziv na edukaciju i program prve radionice. Molimo Vas da povratnu informaciju o sudjelovanju javite do 1. svibnja 2018. godine na e-mail: lgamulin@unicef.org.

Na ovoj poveznici možete pogledati video s iskustvima i dojmovima dijela polaznika prve generacije CSR akademije.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img