spot_img

5. Konferencija o dobroj ekonomiji donosi autentične priče o promjeni

Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG) organizira 5. Konferenciju o dobroj ekonomiji koja i ove godine donosi autentične i inspirativne priče onih koji mijenjaju ovaj svijet na bolje, onih koji zaista žive to što pričaju, onih koji su na terenu i koji djeluju. Konferencija će se održati 15. lipnja s početkom u 10 sati, u kinu Tuškanac.

Dodatan sadržaj je održavanje 7. Glavne skupštine Europske mreže solidarne ekonomije (RIPES) 16. i 17. lipnja u dvorištu i prostorima Gimnazije Tituša Brezovačkog Zagreb (Habdelićeva 1). Na Skupštinu iz različitih zemalja stiže 50-ak aktivista i aktivistkinja, predstavnika organizacija i mreža koje provode i promoviraju dobru ekonomiju.

Pridružite im se i zajedno naučite o društvenoj i solidarnoj ekonomiji, radničkim zadrugama, gradovima i regijama koje podržavaju dobru ekonomiju i stvaraju održive ekosustave za razvoj sektora, mjerenju utjecaja na društvo i lokalnu zajednicu kako rade u Ekonomiji za opće dobro, razvoju solidarnih i odgovornih sustava između proizvođača i kupaca u području hrane, stanju ekonomske demokracije u Istočnoj i Jugoistočnoj Europi, lokalnim i regionalnim valutama i alternativnom novcu te inspirativnim pričama pomaganja i osnaživanja isključenih i obespravljenih poput imigranata, nezaposlenih i osoba s invaliditetom.

Više o samom događaju i gostima možete pronaći ovdje ili na facebook stranici događaja.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img