spot_img

CROCON IZ RIJEKE U NOVIM AKTIVNOSTIMA NA DOBROBIT ZAJEDNICE

U nastojanjima da svakodnevno živi svoje vrijednosti, tvrtka Crocon d.o.o. je i u proteklom zimskom razdoblju sudjelovala u životu zajednice, podržavala je svoje stare projekte, aliradila i na nekim novim – podrškom jednoj inicijativi s viljem brige za buduće naraštaje te podrškom poslovanju specifičnoj tvornici čokolade iz Križevaca.

Svake godine Crocon svojim promotivnim materijalima i poklonima zahvaljuje i uveseljava svoje brojne partnere i prijatelje iz Hrvatske i širom svijeta. No, ovaj puta u povodu Nove godine 2017. , u paketu se našao još i jedan važan dodatak –  čokolada križevačke tvrtke Hedona d.o.o. koja je poznata po tome što zapošljava prvenstveno osobe s invaliditetom i samim time je posebna na domaćem tržištu.  Čokolada je posebna i po omotu koji je oblikovan u Croconu.

S lijeva na desno: Linda Poščić Borovac, Dejan Sablić, Gordana Nikolić, Alen Softić

 

„Rado smo podržali Hedonu u svojem skromnom obimu. Vjerujemo da je sve ovo doprinijelo širenju dobrog glasa o ovoj relativno mladoj tvrtci sa hvalevrijednim poslovnim modelom i principima. Ostvarena jedna nova i veoma lijepa suradnja koja se očituje i zasebnim croconovskim dizajnom omota s porukom.“

U veljači 2017. direktorica Crocon-a Linda Poščić Borovac sudjelovala je u panel raspravi koju je organizirala Visoka poslovna škola PAR iz Rijeke i EBRD na temu „Kako pripremiti studente za tržište rada?“. Akcija predstavlja segment Inicijative privatnog sektora za mlade čiji je cilj podržati što uspješniji ulazak studenata na tržište rada po završetku studija.

S lijeva na desno: Nenad Seifert, Linda Poščić Borovac, Dejan Sablić, Gordana Nikolić, Alen Softić

U raspravi Linda Poščić Borovac je kao najvažnije „alate“ za prilagodbu mladih tržištu rada istaknula upravo one vrijednosti koje tvrtka Crocon razvija i potiče kod svojih zaposlenika na svakodnevnoj bazi: osobnu predanost, samosvijest i motivaciju, s čime su se složili svi prisutni. Stručno znanje je važno, no tome treba dodati i onaj osobni pečat – odnos zaposlenika prema radu i tvrtci, entuzijazam i predanost radu. Time se postižu radni i poslovni ciljevi, ali i ostvaruje sebe kao pojedinca. Uspijeva se kako na tržištu rada tako i u životu.

U raspravi su također sudjelovali dekanica PAR-a Gordana Nikolić, direktor regionalnog ureda HUP-a Nenad Seifert, zatim Dejan Sablić (Metronet) te Alen Softić, student stručnog studija prometa na Veleučilištu u Rijeci.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024 uskoro stiže!

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img