spot_img

Dodjela godišnje nagrade za volontera/ku godine

Volonterski centar Zagreb 30.11.2018. organizira godišnju nagradu za volontera/ku godine u Staroj Gradskoj Vijećnici, Ulica Ćirila i Metoda 5.

Na svečanosti u gradskoj skupštini proglasit ćemo DOBITNICU OSKARA – volonterku s najviše glasova građana te okupiti sve nagrađene Oskarovce iz prethotnih 10 godina. Glasovanje za naše finalistice je otvoreno do 27.11. na http://www.oskar.vcz.hr/oskar/. Ovogodišnje finalistice – zvjezde naše zajednice finalistice su: Milena Štimac, Blaženka Eror Matić i Marija Vujeva.

Volonterski Oskar je godišnja nagrada za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području Grada Zagreba. Dodjeljivanjem Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu te potaknuti što više ljudi da budu aktivni u svojim zajednicama. Natječaj za nagradu Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Kontakt: promoviraj@vcz.hr, 098373672

Program pronađite ovdje.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img