spot_img

GRAWE, Heineken Hrvatska i Schrack Technik novi članovi Poslovne inicijative Dobra Hrvatska!

U listopadu 2017. djelovanju Poslovne inicijative Dobra Hrvatska pridružila su se tri poduzeća aktivna u razvoju društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj: GRAWE Hrvatska, Heineken Hrvatska i Schrack TechnikKao i drugi članovi inicijative, i ova su poduzeća odlučila udružiti znanja, kompetencije i utjecaj kako bi zajedničkim snagama sudjelovala u kontinuiranom ulaganju u poslovni uspjeh, gospodarski razvoj te odgovoran odnos prema zaposlenicima, zajednici i okolišu.

Pridruživanjem Poslovnoj inicijativi Dobra Hrvatska ova se poduzeća uključuju u misiju koja predstavlja doprinos bržem i širem razvoju društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj organiziranim i zajedničkim djelovanjem poslovnih subjekata, jednako unapređenjem aktivnosti u tvrtkama, kao i osvješćivanjem široke poslovne i opće javnosti o društveno odgovornom poslovanju i održivom razvoju.

Znajući kako društveno odgovorno poslovanje nije cilj, nego putovanje, Poslovna inicijativa Dobra Hrvatska okuplja uspješne i dobre poslovne subjekte, osobito u sektoru proizvodnje i proizvodnih usluga, kao i sve one koji primjenjuju načela društvene odgovornosti u svojem djelovanju. U njezinom se djelovanju tvrtke potiču na sustavnost u unapređenju i nova vlastita iskustva u DOP-u, networking te kontinuirano učenje s ciljem stvaranja novih primjera dobre prakse.

Dodatne informacije o ciljevima Poslovne inicijative čitajte ovdje.

Ako se i Vi želite uključiti u rad inicijative, kontaktirajte nas ovdje.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024 - poklon koji ima što reći

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img