spot_img

GRAWE: Poticanjem na usvajanje pozitivnih navika, dugoročno se mijenja kvaliteta života u zajednici!

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. svoju poslovnu filozofiju temelji na dugoročnom planiranju budućnosti i podizanju svijesti o očuvanju i zaštiti najvećih životnih vrijednosti. Postaviti i održati visoke standarde u poslovanju, zaštiti vrijednosti i ljudskih života dugoročna je obveza prema društvu. Različitim aktivnostima ovo društvo osvještava javnost o dobrim navikama poput štednje, zdravog načina življenja i volontiranja, potičući sve, prvenstveno zaposlenike, ali i ostale s kojima dolazi u susret, na usvajanje pozitivnih navika. Time se dugoročno mijenja zajednica, ali i svijet na bolje!

Osim toga, društvo vodi računa o tome kakvo će nasljeđe ostaviti budućim generacijama na način da brine o potrošnji električne energije, vode i papira. Poštuju se različitosti te se ne tolerira diskriminacija ni na kojoj osnovi. Društvo educira javnost, prvenstveno mlade, o važnosti odgovornog postupanja s financijama. Transparentnim poslovanjem i komunikacijom te profesionalnim savjetovanjem korisnika doprinosi se boljem razumijevanju osigurateljnih pojmova i rizika, što pojedincima može omogućiti financijski sigurniju budućnost. Sponzorstvima i donacijama nastoje se podržati projekti u kojima se prepoznaju isti entuzijazam i vrijednosti koje i druge organizacije same žive. Društvo odgovorno poslovanje za GRAWE je temelj cjelokupnoga rada.

Inicijativom PoKRENI nastoje se poKRENUTI trkači da pomognu osobama iz svoje okoline da se uključe u svijet trčanja i učine nešto dobro za sebe te netrkače da usvoje ovu zdravu naviku.  Osim što čine dobro za sebe, inicijativa ima i dobrotvorni karakter. Svake godine trkači i oni koji tek trče svoje prve kilometre svojim treninzima i utrkama kroz aplikaciju prikupljaju zajedničke kilometre, a GRAWE te kilometre pretvara u donaciju jednoj od udruga za djecu. Do sada je donirano po 50.000 kn Udruzi Krijesnica i Savezu dijabetičkih udruga te 100.000 kuna udruzi Veliko srce malom srcu. Veliku i važnu ulogu u prikupljanju kilometara imaju članovi GRAWE RUNNING TEAMA – zaposlenici GRAWE-a!

Volontiranje je još jedna od aktivnosti kojima zaposlenici GRAWE-a kao aktivni i odgovorni članovi društva čine pozitivne promjene. Svake godine sudjeluju u dobrovoljnim akcijama u kojima za vrijeme radnog vremena, ali i izvan njega, doprinose razvoju kvalitetnijeg i humanijeg društva. S ponosom ističu kako se svake godine ovakvim aktivnostima priključuje sve veći postotak zaposlenika. U 2017. godini je u 18 akcija sudjelovalo 50% svih zaposlenih. Do sada su sudjelovali u uređenju brojnih  igrališta i prostora dječjih vrtića, udruga za djecu s posebnim potrebama, domova za djecu i bolnica, pošumljavali su, čistili i uređivali nacionalne i parkove prirode, skloništa za napuštene životinje i tako dalje. Ponosni su na doprinos baš svakog GRAWE volontera i na promjene koje su zajedno s lokalnim zajednicama i ustanovama i udrugama u kojima su volontirali učinili.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img