spot_img

Konferencija „Uključivanje osoba s invaliditetom na tržište rada“ informira o mogućnostima pri zapošljavanju osoba s invaliditetom

Pozivamo Vas na konferenciju vezanu uz uključivanje slabovidnih osoba i osoba s invaliditetom na tržište rada koju zajednički organiziraju Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Hrvatska udruga poslodavaca (HUP). Cilj konferencije „Uključivanje osoba s invaliditetom na tržište rada“ jest podizanje svijesti i informiranje poslodavaca o mogućnostima pri zapošljavanju osoba s invaliditetom, a bit će održana u utorak, 17. travnja 2018. godine u prostorijama HUP-a s početkom u 9:00 h.

U izlaganjima će se govoriti o aktualnim temama u sferi zapošljavanja osoba s invaliditetom – o značaju uključenosti osoba s invaliditetom na tržištu rada kao i o zakonskom okviru te poticajima pri zapošljavanju. U okviru programa bit će predstavljeno i djelovanje Udruge slijepih Grada Zagreb – neprofitne udruge koja okuplja i brine o slijepim i slabovidnim osobama s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Bila bi nam izuzetna čast ukoliko biste se odazvali našem pozivu. Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite do 13. travnja 2018. godine gospođi Štefici Frančini na e-mail adresu stefica.francina@hup.hr.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024 - poklon koji ima što reći

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img