spot_img

Poziv na prijavu na natječaj „{ZAJEDNO} za bolje sutra“ tvrtke dm-drogerie markt d.o.o.

dm-drogerie markt d.o.o. pokrenuo je 17.04.2023. natječaj „{ZAJEDNO}  za bolje sutra“ čiji je cilj doprinijeti dobrobiti i zdravlju žena odabirom i pružanjem podrške  realizaciji projekata usmjerenih na unapređenje zdravstveno-socijalnih aspekata zdravlja i  dobrobiti žena svih dobnih skupina.  

U sklopu natječaja pozivamo nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave  te hrvatske proizvođače i tvrtke da, od 17. travnja do 11. svibnja, ispunjavanjem obrasca na mrežnoj  stranici jednizadrugezajedno.hr prijave svoje projekte, inovacije ili proizvode u kategorijama  unapređenja i očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja žena, unapređenja kvalitete života žena, dok  je u kategoriji inovacije i proizvodi moguće prijaviti prijedloge za uvrštavanje proizvoda hrvatskih  proizvođača u ponudu dm-a te inovacije čiji je cilj promicanje zdravlja žena. 

U kategoriji unapređenja i očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja žena mogu se prijaviti projekti  usmjereni na poticanje i razvoj zdravijeg stila života te projekti koji izravno doprinose kvaliteti  zdravstvene skrbi žena i unapređenju rada zdravstvenih ustanova. Projekti koji za cilj imaju  rješavanje društvenih problema ili podizanje svijesti javnosti o problemima i temama kao što su  rodna ravnopravnost te zaštita seksualnih i reproduktivnih prava žena mogu se prijaviti u kategoriji  unapređenja kvalitete života žena. 

Najkasnije do 22. svibnja, povjerenstvo dm-a će temeljem prijava odabrati projekte kojima ćemo  pružiti podršku donacijom proizvoda iz ponude dm-a, financiranjem usluga ili kupnje materijala i  opreme ili izravnom uplatom sredstava potrebnih za realizaciju projekta. Pravila i uvjeti natječaja  „{ZAJEDNO} za bolje sutra“ te kriteriji odabira dostupni su na mrežnoj stranici  jednizadrugezajedno.hr te ih možete pronaći u prilogu e-maila. 

Jedno od najvažnijih područja u koje dm ulaže već dugi niz godina je unapređenje zdravlja naših  sugrađana i zdravstvene skrbi koja im je dostupna. Natječajem {ZAJEDNO} za bolje sutra želimo  skrenuti pozornost na teme i izazove s kojima se žene susreću u privatnom i profesionalnom životu  te podržati projekte koji će imati dugoročno pozitivan učinak na njihovo zdravlje i dobrobit.  Unaprijed Vam zahvaljujemo što ćete razmotriti prijavu na natječaj i tako podržati naše napore te  Vas molimo da obavijest o natječaju podijelite s vašim članovima dostupnim kanalima i alatima komunikacije kao što su newsletter i mrežne stranice. 

Ivan Horvat
Menadžer marketinga i odnosa s javnošću u dm-u

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img