spot_img

Briga dm-a omogućuje djeci sigurnu igru na suncu

Četvrtu godinu za redom, dm je osigurao donaciju proizvoda za zaštitu od sunca za 18 dječjih domova, SOS sela, udruga i vjerskih zajednica koje brinu o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Donacija dm-a tako je omogućila sigurnu igru na suncu za više od 800 djece, štićenika ustanova koje djeluju u 16 hrvatskih naselja i gradova – od Vinkovaca, Osijeka i Selca do Pule, i Splita i Dubrovnika.

Uz kreme za zaštitu od sunca koje su ključne za zdravlje kože tijekom ljetnih mjeseci, dm je svakom djetetu osigurao i edukativni letak kako bi im približio važnost pravilne zaštite od sunca.

Ljetna svakodnevnica – UV zrake

Ključno je da zaštita od štetnog sunčevog zračenja bude dio ljetne svakodnevice, pogotovo kada su u pitanju djeca.

Učinak UV zraka kumulativan je, a od 50 posto do 80 posto ukupne količine UV zračenja koža primi u djetinjstvu – do 18. godine života. Uz to, dječja je koža osjetljiva na sunce i lakše zadobije opekline nego koža odraslih.

Cilj je dm-ove donacije osigurati da svako dijete bude zaštićeno od štetnog utjecaja UV zračenja te istovremeno potaknuti razvoj zdravih navika koje će utjecati na očuvanje zdravlja i kvalitetu njihovog života.

Društveno odgovorno poslovanje – kontinuitet u dm-u!

Društveno odgovorno poslovanje dm-a temelji se na kontinuiranoj suradnji s državnim i lokalnim institucijama te organizacijama civilnog društva s ciljem postizanja dugotrajnog pozitivnog učinka na zajednicu. Jasno definirani ciljevi i područja u kojima dm podržava pozitivne promjene omogućuju tvrtki da svake godine napravi nove iskorake te da društveno odgovornim aktivnostima obuhvati još veći broj ljudi.

DOBRA HRVATSKA
Srpanj, 2020.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

- Oglas -spot_img