spot_img

Glasam za Europu – radionica za razradu projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske organizira radionicu za razradu projektnih ideja u sklopu programa Europa za građane 2014.-2020., koja će se održati u utorak, 22. siječnja u Kući Europe, Ulica Augusta Cesarca 4, s početkom u 10 sati.
Svrha radionice je da se sudionike i sudionice upozna s prioritetima programa za 2019. godinu te im pruži savjetodavnu potporu u razradi projektnih ideja, s ciljem što kvalitetnije pripreme projektnih prijedloga na predstojeće natječaje, s naglaskom na 1. veljače i 1. ožujka 2019. godine.
Prijaviti se možete isključivo putem prijavnice, najkasnije do petka, 18. siječnja do 12h.

Važno: Uvjet za sudjelovanje na radionici je da nacrt vaše projektne ideje u formi ispunjenog e-obrasca ili, ukoliko ga još niste ispunili, u formi Word/PDF dokumenta sa sljedećim stavkama: naziv prijavitelja, naziv partnera i zemalja iz kojih dolaze, period trajanja projekta, odabrana mjera, odabrani prioriteti, ciljevi projekta, kratki opis aktivnosti s pojedinačno nabrojanim aktivnostima (vrijeme i mjesto održavanja svake), pošaljete e-mailom na europazagradane@udruge.vlada.hr nakon popunjavanja prijavnice za radionicu.
Na radionicu se mogu prijaviti maksimalno dvije osobe iz iste organizacije. Troškove prijevoza i eventualnog smještaja snose sudionici, dok Ured za udruge Vlade RH osigurava materijale i osvježenja tijekom radionice. Kontakt za dodatne informacije: europazagradane@udruge.vlada.hr, tel 01/45 99 810.

Dobra Hrvatska, Izvor: udruge.gov.hr

Siječanj 2019.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img