spot_img

Projekt ‘Tisuću dana na Jadranskom moru’ Valamar Riviere dobitnik nagrade HUOJ-a

Valamar Riviera dobitnik je nagrade Hrvatske udruge za odnose s javnošću Grand Prix za komunikaciju donacijskog programa Tisuću dana na Jadranskom moru.

Riječ je o donacijskom programu koji Valamar Riviera provodi u okviru jednog od svojih devet programa društveno odgovornog poslovanja „Veliko srce Valamara“. Kroz ovaj donacijski  program Valamar osigurava ljetovanje za djecu bez roditeljske skrbi, djecu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja te djecu s posebnim potrebama i zdravstvenim poteškoćama. Valamar Riviera je prepoznala potencijal svojih resursa te kroz ovakav projekt ostvarila iskorak u društveno odgovornom poslovanju. Samo u 2017. godini donirano je više od 1000 noćenja za više od 300 djece i voditelja, a u protekle četiri godine trajanja projekta u Valamarovim objektima ljetovalo je više od 1500 djece i voditelja iz svih krajeva Hrvatske.

I hrvatski građani su prepoznali vrijednost ovog projekta pa je tako Valamar Riviera jedina kompanija u Hrvatskoj koja je za ovaj program prošle godine dobila nagradu „Ponos Hrvatske“. „Tisuću dana na Jadranskom moru“ služi i kao krovna platforma za provođenje niza humanitarnih i edukativnih radionica, aktivnosti i programa koje promiču važnost tolerancije i prihvaćanja različitosti koje provode same udruge i škole čija djeca većinom po prvi put ljetuju na moru.

„Osnovna ideja projekta Tisuću dana na Jadranskom moru bila je da kao turistička kompanija iskoristimo postojeće resurse i svoj osnovni proizvod za dobrobit društva.Velika nam je čast i zadovoljstvo što je ova nagrada stigla ususret petom izdanju Tisuću dana na Jadranskom moru. S veseljem najavljujem da uskoro raspisujemo i novi natječaj te da ćemo i ove godine osigurati nova noćenja. Želja nam je da svoj potrebitoj djeci pružimo iskustvo ljetovanja, jer u bi Hrvatskoj, koja je turistička zemlja, sva djeca trebala moći doživjeti more“, istaknula je Deana Stipanović, voditeljica korporativnih poslova Valamar Riviere.

Nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću za Valamar Rivieru je iznimno vrijedno priznanje struke.

U finale za nagradu Grand Prixa ušao je trideset i jedan projekt, a nagrađeno ih je deset.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img