spot_img

SozialMarie raspisuje natječaj za socijalne inovacije

Prijaviti se mogu projekti iz svih sektora, koji osmišljavaju i primjenjuju inovativna rješenja društvenih probleme. Trima najboljim projektima bit će dodijeljene nagrade u iznosu od 15.000, 10.000 i 5.000 eura, dok će sljedećih 12 nagrađenih projekata dobiti nagrade u iznosu od 2.000 eura. Rok za prijave je 22. siječnja 2019.

SozialMarie već 15 godina nagrađuje inovacije iz Austrije, Mađarske, Češke, Slovačke, Slovenije i Hrvatske. Još ove godine poziv se odnosi na projekte koji se provode u radijusu od 300 km zračne udaljenosti od Beča, a 2019. godine bit će uključena cijela Hrvatska. To znači da projekti sa sjevera zemlje još samo ove godine imaju veće šanse!

Prijava se vrši online putem, a  rok je 22. siječanja 2019. do 23.55 sati.

Daljnje informacije pronaći ćete na internetskim stranicama SozialMarie, a putem Facebooka možete pratiti i preporuke za uspješniju prijavu.

Rad zagrebačkog volonterskog kolektiva Biciklopopravljaone s izbjeglicama, točnije prikupljanje starih bicikala, vraćanje u funkciju i doniranje bicikala izbjeglicama, prošle je godine nagrađen kao jedan od 15 najuspješnijih društveno inovativnih projekata u srednjoj Europi.

Izvor: H-alter

Dobra Hrvatska

Prosinac, 2018,

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img