spot_img

Tele2 dobitnik priznanja SJAJ 2018 – ZAPAŽENA PRAKSA

Priznanje SJAJ dodjeljuje se za vidljivost društveno odgovornog poslovanja i održivosti na digitalnim komunikacijskim platformama

Poslovna inicijativa za afirmaciju DOP-a i održivosti DOBRA HRVATSKA prepoznala je djelovanje Tele2 na području promicanja vidljivosti društveno odgovornog poslovanja i održivosti te dodijelila tvrtci priznanje “SJAJ 2018 – ZAPAŽENA PRAKSA”.
Nagrada SJAJ dodjeljuje se već drugu godinu poslovnim subjektima krajem kalendarske godine – za digitalnu vidljivost prakse društveno odgovornog poslovanja i zalaganja za održivost. Cilj je istaknuti što više dobrih primjera vidljivosti prakse DOP-a, što je ovim natječajem i ostvareno – nagrađeno je ili istaknuto kao „zapažene“ 16 organizacija.
Na prigodnom susretu predstavnika dviju organizacija povodom uručenja priznanja u siječnju 2019. razgovaralo se obostranim zalaganjima za održivost, zajedništvu, novim mogućnostima i potrebama djelovanja u zajednici.
„Ponosni smo što je Poslovna inicijativa Dobra Hrvatska prepoznala i nagradila naš trud, a ovo nam je samo pokazatelj da su naše aktivnosti iz područja promicanja društvene odgovornosti vidljive i prepoznate. Ovo priznanje nam daje i vjetar u leđa i predstavlja nam motiv da nastavimo s dosadašnjom dobrom praksom promicanja društveno odgovornog poslovanja, ali i da usvojimo i neke nove aktivnosti koje će dodatno pridonijeti dizanju svijesti o važnosti društveno odgovornog poslovanja i održivosti kod poslovnih subjekata.“  zaključak je Viktora Pavlinića, predsjednika Uprave Tele2 Hrvatska na prigodnom susretu u prostorima Tele2 s menadžerom Poslovne inicijative Goranom Tudorom i dr.sc. Velimir Srićom, predsjednikom Odbora za dodjelu nagrade.

„Nagrada SJAJ dio je jedinstvenog programa Poslovne inicijative DOBRA HRVATSKA kojemu je cilj snaženje vidljivosti dobre prakse DOP-a u hrvatskoj javnosti. Vidljivost zalaganja, izlaganje i isticanje primjera DOP te upriličenje što više javnog govora o odgovornom i održivom, smatramo veoma važnim u ovoj etapi razvoja održivosti u RH. Drago nam je da je i ugledna tvrtka Tele2 ovime očitovala takva nastojanja; svojom otvorenošću prema okruženju pokazuje da joj je do njega stalo. I sve je to lako navelo Odbor Poslovne inicijative da priznanje SJAJ – ZAPAŽENA PRAKSA 2018 dodijeli i kompaniji Tele2. Svaka dobra praksa pa i ova tvrtke Tele2 može poslužiti kao motivacija i model. U slučaju internetskih stranica Tele2 rubrika „Društvena odgovornost“ sa čak 7 potkategorija ukazuje na bogatu i razgranatu aktivnost, a mjesečna učestalost objava predstavlja svakako natprosječan intenzitet. Projekti „Reach for Change“ i „Boranka“ istakli su Tele2 među ugledne članove dopovske zajednice. Čestitamo i radujemo se novoj sinergiji djelovanja. Poslovna inicijativa okuplja danas u jedno društveno djelovanje 50-ak tvrtki i nadamo se daljnjem širenju “ izjavio je Goran Tudor, menadžer Poslovne inicijative Dobra Hrvatska.

 

Za više informacija molimo kontaktirajte:

Sonja Miočić, Direktorica komunikacija
+385 95 6328 340
sonja.miocic@tele2.com
press.hr@tele2.com

 

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img