spot_img

Tele2 priključio se programskom djelovanju Poslovne inicijative Dobra Hrvatska

 

U travnju 2019. se programskom djelovanju Poslovne inicijative Dobra Hrvatska pridružio i Tele2 d.o.o.. Kao i druge članice, i ova će kompanija udružiti svoja opredjeljenja, znanja i iskustva, prestiž i utjecaj u jedinstveno skupno zalaganje hrvatskih organizacija na planu afirmacije DOP-a u Republici Hrvatskoj, prvenstveno kroz stalnu dogradnju i promicanje dobre prakse DOP-a.

Tele2 je dobitnik godišnje nagrade SJAJ 2018 koju zajednički dodjeljuju Poslovna inicijativa Dobra Hrvatska, Hrvatska udruga poslodavaca i Global Compact,  za digitalnu komunikacijsku vidljivost DOP-a.

Društvenu odgovornost Tele2 potvrđuje primjenom načela održivosti u svim segmentima svog poslovanja te planskim djelovanjem u projektima za opće dobro kakvi su Reach For Change, Dronacija i Boranka.

„Ponosni smo što je Tele2 prepoznat kao kompanija koja je aktivna u području održivog i društveno odgovornog poslovanja. Posebno nam je drago što smo kao kompanija koja snažno zagovara digitalizaciju društva u svim područjima nagrađeni baš za digitalnu vidljivost prakse društveno odgovornog poslovanja i zalaganja za održivost. Pristupanje Inicijativi Dobra Hrvatska svakako će biti dobra platforma kroz koju ćemo i nadalje promicati vlastita nastojanja i dobru praksu u području DOP-a, ali i pridonositi afirmaciji DOP-a i održivosti općenito“ , rekla je Sonja Miočić, direktorica komunikacija Tele2.

Tele2 je kompanija izgrađena na jasnim korporativnim vrijednostima. Jedna od glavnih vrijednosti Tele2 je neustrašivi izazivački duh koji izaziva status quo. Tele2 sebe ponosno naziva odgovornim izazivačem. To znači da društveno odgovorno poslovanje i održivost predstavljaju temelj poslovne strategije Tele2. Nakon odvažnog ulaska na hrvatsko telekomunikacijsko tržište 2005. godine, Tele2 je stvorio niz revolucionarnih proizvoda i usluga kojima je izašao u susret potrebama korisnika i društva.

Tele2 je prvi omogućio telefoniranje bez ograničenja, potpisivanja ugovorne obveze i naplate uspostave poziva, uz fiksni iznos mjesečne naknade. Kako bi zadovoljio želje i potrebe korisnika za neograničenom slobodom komunikacije, prvi je i jedini teleoperater na tržištu RH koji na mobilnim uređajima omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke, a zahvaljujući pokućnom internetu neograničeni, brz internet postao je dostupan i u područjima sa slabo razvijenom fiksnom telekomunikacijskom infrastrukturom i sporim internetom.

Imajući u vidu kako je društveno odgovorno poslovanje način života i zalaganje za održivost, Poslovna inicijativa Dobra Hrvatska okuplja uspješne i dobre poslovne subjekte koji u svojem djelovanju primjenjuju načela društvene odgovornosti. Krug aktivnih tvrtki u promicanju DOP-a u javnosti povećao se sada i pristupanjem tvrtke Tele2.

U zajednički postavljenom okviru tvrtke članice inicijative potiču se na dosljednost i sustavnost u unapređenju DOP-a u vlastitoj sredini, kontinuirano učenje, pokretanje novih projekata i akcija, horizontalni transfer znanja između poslovnih subjekata – banchmarking te upoznavanje i zbližavanje organizacija  i ljudi – networking, kao i općenito osvješćivanje javnosti o vrijednostima i neminovnosti razvoja društveno odgovornog poslovanja i održivost.

Dodatne informacije o ciljevima Poslovne inicijative čitajte ovdje. 

Ako se i Vi želite uključiti u rad inicijative, kontaktirajte nas na  odgovorno@odgovorno.hr

 

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img