spot_img

Pridružite se! Uskoro Konferencija MLIJEČNI ZUB o razvoju kompetencija djeteta našeg doba

Pozivamo vas na edukativnu konferenciju Mliječni zub: Kompetencije djeteta novog doba koja se održava 8. i 9. ožujka u konferencijskom centru Kraš Auditorium Ravnice 48, od 9 do 17 sati.

Vjerujemo  da bi mnogima od vas, odnosno zaposlenim roditeljima u vašim organizacijama ova konferencija mogla biti  korisna, te smo zaposlenicima MAMFORCE kompanija omogućili popust na kotizacije od 20%! Obzirom na uobičajeni interes za roditeljske teme vjerujemo da će biti interesa te vas pozivamo da informacije o popustu proslijedite zaposlenima u Vašim organizacijama.

Popust se ostvaruje pri registraciji preko sustava  Entrio pri čemu je potrebno upisati  poseban promo kod MAMFORCE-20: https://www.entrio.hr/event/konferencija-mlijecni-zub-kompetencije-djeteta-novog-doba-5997 .

Važno je napomenuti da je ova konferencija kids friendly te će se za djecu osigurati cjelodnevno čuvanje s radionicama. Više informacija o programu i cijenama ulaznica možete naći na http://www.mamforce.hr/konferencija-mlijecni-zub.aspx

 

O svemu se brine i s vedrinom vas čeka MAMFORCE tim

www.mamforce.hr

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img