spot_img

Privredna banka Zagreb je prepoznata kao primjer velikog poduzeća koje provodi mjere u smjeru obiteljsko-poslovne ravnoteže

PBZ dobio ugledno priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ za 2019. godinu!

Ministarstvo za demografiju dodijelilo je 17. prosinca priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ za 2019. godinu poduzećima s najkvalitetnijim rješenjima u promišljanju kako biti kvalitetan partner zaposlenicima te im osigurati više od propisanih radnih uvjeta. U kategoriji velikih poduzeća Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dodijelilo je priznanje Privrednoj banci Zagreb koja je prepoznata kao najbolji primjer poduzeća koja u svojoj kategoriji provode mjere u smjeru obiteljsko-poslovne ravnoteže.

Cilj je projekta senzibilizacija poslodavaca i javnosti za razumijevanje potreba zaposlenih majki i očeva, poticanje društva na zaštitu i osnaživanje obitelji te isticanje pozitivnih mjera koje poslodavci provode, a usmjerene su na poboljšanje kvalitete života zaposlenika.

17.12.2019., Zagreb, Plaza event centar – Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku dodjeljuje priznanje “Poslodavac prijatelj obitelji” za 2019. Ministrica Vesna Bedekovic
Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Priznanje „Poslodavac prijatelj obitelji“ ministrica Vesna Bedeković uručila je Miroslavu Halužanu, višem izvršnom direktoru Ljudskih resursa i Organizacije u PBZ-u. Miroslav Halužan tom prilikom je istaknuo da Privredna banka Zagreb nizom društveno odgovornih praksi potvrđuje svoju posvećenost zaposlenicima sa svrhom stvaranja poticajnoga radnog okruženja.:

  • Kao ključne dobrobiti istaknuo je kako zaposlenicima je na raspolaganju i usluga korporativnoga vrtića koji je smješten u sklopu novoga poslovnog kompleksa u Zagrebu,
  • Banka permanentno preventivno skrbi o zdravlju zaposlenika.
  • Kao dodatne mogućnosti unaprjeđenja kvalitete života, našim zaposlenicima kao i užim članovima njihovih obitelji, stoje različite sportske aktivnosti i sportske sekcije u koje se mogu uključiti, a koje im omogućuju vođenje aktivnijega i zdravijega stila života.
  • Ujedno je naglasio kako PBZ nastoji kontinuirano razvijati dobre prakse kojima osigurava niz pogodnosti za zaposlenike s ciljem olakšavanja postizanja ravnoteže između poslovnoga i obiteljskoga života uz stalan razvoj karijere, a najbolji primjer toga je i mogućnost dodatnog obrazovanja u sklopu PBZ poslovne škole.

Nadalje, prilikom bodovanja Povjerenstva posebno su istaknuti benefiti kojima tvrtka kroz financijske mjere osigurava solidarne pomoći socijalno ugroženim zaposlenicima i njihovim obiteljima, kroz poslovanje tvrtka podržava i organizira ljetovanje za djecu zaposlenika, humanitarne volonterske akcije kao i događanja za djecu zaposlenika (kino predstave).

Zaposlenicima se nudi i mogućnost fleksibilnog radnog vremena.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img