spot_img

DM: U 2016. godini višestruka ugledna priznanja za istaknute stručnjake u sektoru ljudskih resursa dm-a

Istaknuti stručnjaci ljudskih potencijala tvrtke dm- drogerie markt,  čak njih troje, dobili su ove godine važna priznanja struke. Na mnogo načina dm prednjači u upravljanju ljudskim potencijalima u RH. Briga za zaposlenike očituje se njihovim visokim zadovoljstvom zaposlenika u  svakom godišnjem ispitivanju organizacijske klime. Jednako tako u hrvatskom izboru za najboljeg poslodavca dm od 2010-2016. uvijek zauzima najviša mjesta , prvo ili drugo.

U sklopu 9. HR Summita u Splitu 20. svibnja 2016. i pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović te uz stručno partnerstvo Europske udruge za upravljanje ljudima EAPM, voditeljica Ljudskih resursa tvrtke dm-drogerie markt Ana Fostač-Krilčić primila je nagradu Prometej za najboljeg HR Managera godine.

Nagrada koju već osmu godinu dodjeljuje portal posao.hr jedinstvena je u Hrvatskoj i regiji te ukazuje na važnost funkcije ljudskih resursa u tvrtkama i ističe najbolje menadžere u tom području kao pozitivan primjer i putokaz kolegicama i kolegama.

Prilikom preuzimanja nagrade, Ana Fostač-Krilčić je izjavila da se osjeća izuzetno počašćenom ne samo zbog sebe, već i zbog tima i tvrtke u kojoj radi te istaknula da se u radu prvenstveno vodi smislom jer pronaći smisao znači raditi s entuzijazmom, osloboditi sve kreativne potencijale i biti zaigran mimo ustaljenih obrazaca.

Da dobre vijesti dođu u paru pobrinuli su se kolegica Stjepana Gabelica i kolega Mario Štulac iz Razvoja ljudskih resursa dm-a kojima je Ocjenjivački odbor dodijelio priznanje “Mladi potencijali HR-a”. Ovim priznanjem nagrađuje se i predstavlja mlade talente u području upravljanja ljudskim resursima koji razumiju važnost ljudskih resursa, pokazuju izuzetno visoku motivaciju, želju i inovativnost te koji unapređuju i razvijaju struku.

Na slici, redom: Mario Štulac, Ana Fostač-Krilčić, Stjepana Gabelica

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img