spot_img

Odgovorni i plemeniti zaposlenici tvrtki JGL i Adrialab ponovno darovali krv

Uz Svjetski dan darivatelja krvi zaposlenici JGL-a i njene tvrtke kćeri Adrialab ponovno su pokazali svoje veliko srce i sudjelovali u akciji „JGL kapljica“. Njih tridesetak pristupilo je 21.6.2016. drugom izdanju stalne interne akcije dobrovoljnog darivanja krvi „JGL kapljica“. Današnjim darivanjem krvi u prostorima JGL-a, tijekom koje su prikupljene 24 doze, uspješno je zaključena ovogodišnja akcija.

„JGL kapljica“ ove je godine od 13. do 15. Lipnja, osim u Rijeci, zasjala i u Zagrebu, Splitu i Osijeku uz podršku Crvenog križa i Odjela za transfuzijsku medicinu. Prikupljeno je ukupno 940 doza krvi koju su sveukupno darovali građani.

JGL ima ugrađene društveno odgovorne prakse u srž poslovanja te kontinuirano podržava i potiče aktivnosti koje pružaju veće vrijednosti za društvo. Interna je akcija organizirana u riječkom sjedištu tvrtke, novootvorenom kompleksu Pharma Valley.

„Izuzetno mi je drago što je JGL-ova akcija drugu godinu zaredom polučila uspjeh, posebice što nam se priključilo 11 novih darivatelja! JGL je primjer tvrtke koja se na odgovoran način uključuje u društvena zbivanja i aktivnosti koje vode u smjeru održivog razvoja. Tijekom protekle godine i druge su tvrtke uključile svoje djelatnike u korporativne akcije darivanja krvi, pa mislim da je JGL svakako bio dobar primjer kojega su slijedili i ostali. Darivatelji krvi temelj su zdravstvenog sustava i veseli me što akcije uspijevamo širiti, odnosno ljudima omogućiti da krv daruju i na radnom mjestu. Nadam se da „JGL kapljica“ postaje tradicionalna i da će ova domaća farmaceutska tvrtka i dalje biti primjer drugima,“ kazao je Ivo Vidotto, predsjednik Savjeta dobrovoljnih darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img