spot_img

Ericsson Nikola Tesla pomaže kad treba – višestruka podrška stradalima u Sisačko-moslavačkoj županiji

U Ericssonu Nikoli Tesli su odmah nakon primljene vijesti o potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji krenuli pomoći mnogim stradalima.

Stručni kompanijski timovi odmah nakon potresa otišli su na pogođeno područje te ulažu ogromne napore kako bi osigurali nesmetano funkcioniranje telekomunikacijske infrastrukture i internet veze te pojačanu potrebu korisnika za komuniciranjem. Brojni volonteri, kompanijski zaposlenici također pomažu koliko mogu.

U želji da se priključimo valu humanosti i dobrote koji je odmah zahvatio cijelu Hrvatsku, Uprava i poslovodstvo Ericssona Nikole Tesle donijelo je odluku o donaciji 400.000 kuna na račun koji je Vlada RH otvorila s ciljem prikupljanja pomoći za sanaciju posljedica potresa u gradovima Petrinji, Sisku i Glini te drugim gradovima i općinama koje su pogodili razorni potresi.

Predsjednica Ericssona Nikole Tesle mr. sc. Gordana Kovačević tom prigodom je naglasila: „Nažalost,  umjesto blagdanske sreće i veselja ovu izazovnu godinu zaključujemo sa šokantnim prizorima nesretnih ljudi u Petrinji, Sisku, Glini i njegovoj okolici koje je pogodio niz snažnih potresa, a tlo još uvijek podrhtava. Ja osobno i svi zaposlenici Ericssona Nikole Tesle u mislima smo sa stanovnicima tog područje, a posebno s obiteljima čiji su najmiliji izgubili život ili su teško ozlijeđeni te im poručujemo da nisu sami. Naš predan rad na terenu u osiguravanju telekomunikacijske infrastrukture te ova donacija najbolji su primjer kako treba pomagati kada je to najvažnije. Ericsson Nikola Tesla, kao društveno odgovorna kompanija, tijekom cijele ove teške i nepredvidive godine već je usmjerila niz donacija prvenstveno prema zdravstvenim ustanovama koje su na prvoj liniji borbe s korona virusom te drugim ugroženim dionicima u našem okruženju.“

Uprava, poslovodstvo i zaposlenici Ericsson Nikole Tesle Grupe

DOBRA HRVATSKA
Siječnja 2021 

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img