spot_img

OTP Zaokruži, za kvalitetniju zdravstvenu skrb djeci diljem Hrvatske!

Vođeni važnim ciljem da podupru što kvalitetniju zdravstvenu skrb na dječjim odjelima u bolnicama diljem Hrvatske, OTP banka d.d. i Mastercard potakli su i predstavili donacijski program OTP ZAOKRUŽI.

Početni iznos donacije od milijun kuna, koji su već uplatili OTP banka d.d. i Mastercard, uvećavat će se zaokruživanjem iznosa računa na sljedeću punu kunu prilikom svakog plaćanja onih korisnika koji aktiviraju ovu digitalnu uslugu.

Donacijski program OTP Zaokruži nastavlja se na dugogodišnje društveno odgovorno poslovanje i ulaganje u zajednice OTP banke d.d., a sada pruža mogućnost i klijentima banke, korisnicima Mastercard® kartica, da na jednostavan način i malim iznosima postanu donatori zdravstvenog sustava koji skrbi za najmlađe članove našeg društva.  Aktivacijom usluge OTP Zaokruži klijentima se prilikom plaćanja Mastercard karticama iznos zaokružuje na sljedeću punu kunu. Primjerice, račun u iznosu od 18,50 kuna se zaokružuje na 19,00 kuna pri čemu se razlika od 50 lipa izravno uplaćuje na donacijski račun otvoren u banci isključivo za ovu namjenu. Dakle, najveći iznos koji se može zaokružiti tijekom jedne transakcije iznosi 99 lipa. Brojčanik na web stranici OTP banke d.d., uz početnu donaciju od milijun kuna,  redovito će biti ažuriran svakim pojedinačnim doprinosom klijenata.  Kako bi ovaj iznos postao još značajniji potrebno je da se što više klijenata uključi i svojim malim pojedinačnim doprinosima zajednički postignu nešto veliko.

OTP Zaokruzi_Fantela

Godišnje (od)jednom, radost u bolnicama

Jednom godišnje cijeli će se prikupljeni iznos donirati dvjema bolnicama u Hrvatskoj za nabavku neophodne opreme za dječje odjele tih bolnica. Prve donacije već u siječnju iduće godine bit će uručene Odjelu pedijatrije Opće bolnice Šibensko-kninske županije i Zavodu za neonatologiju Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb.

ZAOKRUŽI je, možemo to tako reći, zaokružena priča o društvenoj odgovornosti OTP banke koju potičemo i razvijamo više od desetljeća. Ova godina je stavila fokus na važnost zdravstvenog sustava i ponosan sam što smo kao banka brzim odlukama u ovoj godini donirali 3 milijuna kuna bolnicama diljem Hrvatske. Svjesni smo naše uloge kao poslodavca u zajednicama u kojima živimo i radimo te smatramo da naš doprinos može i mora biti još i veći. Zato smo pokrenuli OTP Zaokruži kojim i našim klijentima želimo omogućiti da na jednostavan način budu donatori zdravstvenog sustava za boljitak djece diljem Hrvatske. Vjerujem da će vrijednost ovog programa biti prepoznata i da će nas se što više uključiti“, izjavio je Balázs Békeffy, predsjednik Uprave OTP banke d.d.

OTP Zakruzi_Gibonni

„U Mastercardu vjerujemo da male stvari mogu imati veliki utjecaj, a partnerstvo s OTP bankom d.d. je izvrstan primjer kako kreativna suradnja može rezultirati konkretnom pomoći lokalnoj zajednici. Sretni smo što predstavljamo ovaj program jer na taj način i u Hrvatskoj implementiramo Mastercardov globalni smjer pomaganja najranjivijima – djeci. Zato ovim putem pozivam korisnike naših kartica da pokažu svoje veliko srce i podrže program OTP Zaokruži”, naglasio je Cosmin Vladimirescu, direktor kompanije Mastercard u Hrvatskoj i Rumunjskoj. „I nemojmo zaboraviti da nešto što se nama čini malo nekome uistinu može biti sve.”

Za više informacija o donacijskom programu OTP Zaokruži posjetite https://www.otpbanka.hr/hr/otp-zaokruzi

DOBRA HRVATSKA
Listopad, 2020.

Ako vam se članak svidi, dijelite ga – podržite osvješćivanje društva za sutrašnji održivi svijet.

VEZANI ČLANCI
- Oglas -spot_img

NAJČITANIJE

UM 2024

- Oglas -spot_img
- Oglas -spot_img